Onze vakmensen

U zoekt technische vakmensen? Met de juiste diploma’s én de juiste motivatie? Wij hebben deze mensen voor u. Mochten wij de juiste vakman niet direct beschikbaar hebben, dan doen wij er alles aan om deze te vinden.

De juiste papieren

Al onze vakmensen hebben de diploma’s die ze nodig hebben voor het werk wat ze doen. Dit controleren wij uiteraard voor u. Ook beschikken ze over een BSN nummer en zijn ze VCA-gecertificeerd.

Internationale vakmensen

Wij werken met vakmensen uit verschillende EU-landen. De nationaliteit is niet belangrijk voor ons. Vakmensen uit o.a. Duitsland en Polen mogen tegenwoordig namelijk onder dezelfde voorwaarden werken als vakmensen uit Nederland. Wat wel belangrijk is voor ons én voor u, is dat zij zich verstaanbaar kunnen maken en begrijpen wat wordt uitgelegd. Daarom spreken ál onze vakmensen in ieder geval Engels of Duits.

Regelgeving

Natuurlijk zijn wij ook op de hoogte van de regelgeving met betrekking tot buitenlandse vakmensen. Wij zorgen voor goede arbeidsomstandigheden, eerlijke betaling en goede huisvesting. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over ontevreden werknemers of risico’s op claims of aansprakelijkheidsstelling van de belastingdienst.

Op zoek naar vakmensen? Meld u dan direct aan!

aanmelden