•  nl

Aan deze 6 punten herken jij een betrouwbaar uitzendbureau

Vandaag de dag zijn er genoeg uitzendbureaus om uit te kiezen, maar hoe weet je nu of een uitzendbureau betrouwbaar is of niet? Techvisie heeft daarom een lijstje gemaakt met 6 punten waaruit de betrouwbaarheid van een uitzendbureau blijkt!

 

1 – Is het uitzendbureau NBBU-erkend?

Voordat een uitzendbureau NBBU-erkend kan worden moeten zij aan een aantal punten voldoen. Zij moeten beschikken over het SNA-keurmerk. Voor het verkrijgen en behouden van een SNA-keurmerk worden bedrijven periodiek gecontroleerd op hun verplichtingen uit arbeid.

Ook moet het bedrijf een SNF-keurmerk hebben; dat houdt in dat het bedrijf moet voldoen aan de norm voor de huisvesting van de uitzendkrachten. Een bedrijf is dus niet zomaar NBBU-erkend.

Heeft een uitzendbureau een VCU certificaat? Met een VCU certificaat wordt aantoonbaar gemaakt aan opdrachtgevers en toekomstige opdrachtgevers dat een uitzendbureau voldoet aan de criteria in de VG-Checklist Uitzendorganisaties. De checklist biedt een leidraad aan de hand waarvan maatregelen op het gebied van gezondheid en veiligheid worden ingericht.

 

2 – Wat voor soort bedrijf is het?

Is het een groot of klein bedrijf? Techvisie heeft 5 vestigingen en bestaat al ruim 20 jaar, dat maakt al veel duidelijk. Hoe communiceert het bedrijf met jou, reageren zij snel of moet je heel lang wachten voordat jij antwoord krijgt op jouw vragen? Dat zijn allemaal punten die van belang zijn.

 

3 – Zijn er recensies te vinden

Het is altijd goed om via Google te zoeken naar informatie over het bedrijf. Misschien zijn er wel hele slechte of juist goede recensies over het bedrijf te vinden. Het is altijd goed om te controleren of een bedrijf positief of negatief in de belangstelling is gekomen.

 

4 – KvK-check

Het is goed is om te controleren of het bedrijf staat ingeschreven bij het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK). Bij een uitzendbureau zou ook moeten staan dat zij arbeidskrachten ter beschikking stellen. Er is een handige website om snel een bedrijf te checken: www.normeringarbeid.nl

 

5 – Transparantie

Als je het over betrouwbaarheid hebt, dan is transparantie daar een essentieel onderdeel van. Daarom heeft Techvisie verschillende documenten op de website staan waaruit blijkt dat Techvisie een betrouwbaar bedrijf is. Hier vind je alle beschikbare documenten: Documenten

 

6 – Het totaalplaatje

Als je al deze punten hebt bekeken en alles ziet er goed uit, inclusief een duidelijke website en NBBU-erkenning, dan weet je dat je met een betrouwbaar uitzendbureau te maken hebt.

 

Copyright Techvisie B.V.