•  nl

Aanbrengbonus

Als medewerker van Techvisie kun je eenvoudig een aanbrengbonus van € 200 verdienen.  Je hoeft eigenlijk maar één ding te doen: tip een vriend, familielid of goede kennis om te solliciteren bij Techvisie. Wordt diegene aangenomen? Dan maak jij al kans op een bonus. We leggen je uit hoe het precies werkt. 

Hoe werkt de aanbrengbonus?

  • Tip een vriend, familielid of goede kennis om te solliciteren bij Techvisie.
  • Laat diegene jouw naam vermelden op het sollicitatieformulier.

Wordt jouw vriend, familielid of goede kennis aangenomen? Dan wordt het interessant voor jou. Na zijn eerste gewerkte maand ontvang jij € 100 en na zijn tweede gewerkte maand ontvang je nog eens € 100. In totaal ontvang je dus een aanbrengbonus van € 200 als je een nieuwe collega aan Techvisie verbindt. Dat is snel én makkelijk geld verdienen!

Speciale actie maart en april 2021

De aanbrengbonus is een regeling die het hele jaar geldt bij Techvisie. We hebben in de maanden maart en april echter iets speciaals! Onder de collega’s die de meeste nieuwe collega’s werft, verloten wij een VVV cadeaukaart t.w.v. € 50. Deze VVV cadeaukaart is vrij te besteden bij zowel fysieke winkels als webshops. Wij maken in de maand juni de winnaar bekend.

Voorwaarden

  • Deze actie is alleen geldig voor nieuwe kandidaten of kandidaten die minstens een half jaar niet voor Techvisie hebben gewerkt.
  • Je kunt ongelimiteerd kandidaten werven.

We helpen je op weg

Kopieer onderstaande tekst en stuur dit naar een bekende van jou die op zoek is naar een nieuwe baan!

Hoi (naam),
Ik werk bij Techvisie en ze zoeken extra vakmensen. Ik moest gelijk aan jou denken.  Er staan veel interessante vacatures online! Als je solliciteert, wil je dan mijn naam vermelden op het online sollicitatieformulier? Ik maak dan kans op een aanbrengbonus van € 200!

Bekijk alle vacatures: https://www.techvisie.nl/vacatures/

Succes!

Copyright Techvisie B.V.