Dimitar: “Bij Techvisie zijn dingen gewoon goed geregeld.”

Dit is Dimitar en hij werkt als loodgieter/cv-monteur bij Techvisie. We zijn benieuwd hoe hij het werken bij Techvisie ervaart en gingen daarom met hem in gesprek. “Bij Techvisie zijn dingen gewoon goed geregeld”, aldus Dimitar. Benieuwd wat die dingen zijn? Lees dan gauw verder.

Zo’n anderhalf jaar geleden kwam Dimitar bij Techvisie werken. Een vriend van hem adviseerde om bij Techvisie te gaan werken. Dat deed hij en daar heeft hij geen spijt van. Zo vertelt hij: “Bij Techvisie zijn dingen gewoon goed geregeld. Het werk is leuk, er is altijd genoeg werk en – ook belangrijk – je krijgt altijd op tijd je salaris betaald.”

Techvisie vakmannen Dimitar

Techvisie is een uitzendbureau volgens de NBBU-CAO. Als NBBU-uitzendbureau is Techvisie een betrouwbare werkgever. Voor alle vakkrachten hanteren wij de NBBU-CAO. Wij beschikken over een G-rekening en verklaringen goed betalingsgedrag van de Belastingdienst. Daarnaast zijn we ook NEN 4400-1 en VCU gecertificeerd. Dat geeft extra zekerheid voor jou als werknemer. Wil je daar meer over lezen? Klik dan hier.

Wil je ook met Techvisie samenwerken?
Ben je op zoek naar gespecialiseerd personeel voor jouw project? Of ben je juist die technische vakman- of vrouw die wij zoeken? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder!