Elektromonteur vacatures

Elektromonteur vacatures en andere technische vacatures vindt u bij Techvisie! Als uitzendbureau voor technisch personeel zorgen wij dat elektromonteurs, bouwvakkers, schilders en andere technici snel aan de slag kunnen. Wij nemen onze opdrachtgevers graag al het werk uit handen!

 

Op zoek naar elektromonteur vacatures?

U bent elektromonteur en in het bezit van een erkend diploma? En u bent op zoek naar elektromonteur vacatures? Dan kunnen wij u weer aan het werk helpen! Techvisie krijgt dagelijks aanvragen van bedrijven die op zoek zijn naar vakkundig personeel. Wij brengen u met deze bedrijven in contact en regelen alle vergunningen. Wij zijn een NBBU uitzendbureau en voorzien van een VCU en NEN 4400-1 certificering. U bent dus altijd verzekerd van goede arbeidsomstandigheden en een betrouwbare werkgever!

Op zoek naar elektromonteurs?

Komt u elektromonteurs tekort? Geen probleem! U kunt bij Techvisie terecht voor het plaatsen van elektromonteur vacatures en het inhuren van tijdelijk technisch personeel met de juiste kwalificaties. Uw accountmanager neemt al het papierwerk voor u uit handen en is zelfs aanwezig tijdens de eerste werkdag om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt. Bovendien zorgen wij dat onze mensen over alle middelen beschikken om veilig en verantwoord aan de slag te kunnen.

Elektromonteur vacatures: Bel vandaag nog voor een afspraak

Techvisie helpt bij het plaatsen van gediplomeerde elektromonteurs!

Voor werkzoekenden:

bekijk onze vacatures

Voor werkgevers:

neem contact op

Techvisie: Technisch personeel uit de EU

Techvisie is al jaren gespecialiseerd in het uitzenden van technische vakmensen uit Nederland, Duitsland en Polen. Wij hebben al vele opdrachtgevers van personeel voorzien en vele werknemers van werk. Neem contact met ons op en wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

 • Hét uitzendbureau voor technisch personeel
  We hebben ruim 15 jaar ervaring in het uitzenden van gediplomeerde vakmannen.
 • Altijd op zoek naar vakmensen
  We zijn constant op zoek naar gedreven vakmensen die echt willen werken.
 • Een uitstekende begeleiding
  We zijn er altijd voor u als u vragen heeft over het werk.
 • Goed voorbereid aan het werk
  Ons personeel krijgt alle middelen die nodig zijn om veilig aan de slag te kunnen.
 • Goede arbeidsomstandigheden
  We controleren regelmatig of de arbeidsomstandigheden aan de eisen voldoen.

Voor werkzoekenden:

bekijk onze vacatures

Voor werkgevers:

neem contact op