•  nl

FAQ

Waar is het dichtstbijzijnde kantoor van Techvisie?

Onze kantoren zijn gevestigd in Amsterdam, Deventer, Sittard, Weert en Zevenaar. Bekijk hier alle contactgegevens per vestiging.

Hoe kan ik jullie het beste bereiken?

Onze kantoren zijn op werkdagen geopend van 08:30 tot 17:00 uur. Je kunt ons bereiken via 0570-676167 en info@techvisie.nl. Na 17:00 uur en in het weekend zijn we bereikbaar op ons noodnummer: 0570-664311.

Hoe zit het met de coronamaatregelen bij Techvisie?

In deze uitdagende tijd wordt ons dagelijkse leven behoorlijk ontregeld. Wij willen iedereen bedanken die helpt alle sectoren in ons land draaiende te houden. Juist in deze tijd hebben wij jouw inzet hard nodig. Samen met jou en onze opdrachtgevers zorgen wij ervoor dat het werk veilig gedaan kan worden, conform de richtlijnen van het RIVM. Om gezondheidsrisico’s voor jezelf en voor anderen te beperken is het belangrijk om deze richtlijnen te blijven volgen.

Werk je al voor Techvisie en maak je je zorgen over het coronavirus? Neem dan even contact op met jouw accountmanager.

Op zoek naar vakmensen? Wij werken, waar mogelijk, gewoon door. Neem voor een aanvraag contact op met een van onze accountmanagers.

Wat gebeurt er met mijn persoonsgegevens?

Techvisie verwerkt persoonsgegevens, omdat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze aan ons verstrekt. Wil je hier graag meer over weten? In onze privacy verklaring leggen we het stap voor stap uit.

Copyright Techvisie B.V.