Flexibel personeel

in de technische sector

Inlenen van flexibel personeel

Op zoek naar flexibel personeel in de technische sector?

Techvisie helpt u graag om tijdelijk personeel in te zetten bij een klus in de technische sector. U wilt zo snel mogelijk aan de slag met een nieuwe klus? Wij regelen binnen een kort tijdsbestek een ervaren vakman zodat u snel kunt reageren op veranderende arbeidsomstandigheden.

Flexibel personeel: Bij een aantrekkende markt

De markt begint aan te trekken en u krijgt het ineens druk met nieuwe klussen. Natuurlijk wilt u geen omzet mislopen, maar u vindt het nog te onzeker om voor vast personeel in dienst te nemen. Techvisie helpt u graag om flexibel personeel in te schakelen bij een aantrekkende markt. U kunt zo voor een bepaalde periode personeel in dienst nemen met de juiste kennis en ervaring. Het is zelfs mogelijk om op zeer korte termijn personeel in te huren voor een eenmalige klus.

Flexibel personeel: Bij langdurige ziekte

Het kan altijd gebeuren dat een vaste kracht uitvalt door ziekte. U bent hier misschien wel voor verzekert, maar u wilt absoluut geen klussen laten lopen. Techvisie helpt u om snel te schakelen en tijdelijk personeel in te huren bij langdurige ziekte. U hoeft hiervoor geen periode vast te stellen. Binnen onze pool hebben wij flexibel personeel klaarstaan om tijdelijk te helpen tot het moment dat uw collega weer aan de slag kan.

Op zoek naar een ervaren vakkracht?
Neem dan direct contact op!

Regel direct flexibel personeel

Heeft u direct personeel nodig? Neem contact op met Techvisie en wij zorgen ervoor dat er direct ervaren en gediplomeerd personeel voor u klaar staat.

Techvisie: 15 jaar ervaring

Techvisie heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het uitzenden van technisch personeel voor de Nederlandse markt. Wij werken met korte lijntjes voor het regelen van flexibel personeel bij tijdelijke projecten. Iedere opdrachtgever krijgt bij ons een eigen accountmanager voor het regelen van vakkundig personeel. Wij zijn een betrouwbare werkgever en zorgen altijd voor goede arbeidsomstandigheden tegen een eerlijke prijs.

Voor het werven en selecteren van personeel werken wij samen met verschillende EU landen zoals Polen en Duitsland. Ons personeel is altijd gediplomeerd en voorzien van de juiste vergunningen om voor uw bedrijf te komen werken. U kunt erop rekenen dat wij alles tot in de puntjes voor u geregeld hebben!

 

 • Schakel flexibel personeel in met Techvisie
  Techvisie heeft ervaring in het werven en uitzenden van technisch personeel.
 • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
  Onze prijzen zijn marktconform en wij zorgen altijd voor een uitstekende prijs/kwaliteit.
 • Betrouwbaar en veilig zaken doen
  Wij regelen alles van a tot z. U kunt er vanop aan dat zowel de vergunning als de woonruimte door ons is geregeld.
 • Korte lijnen
  Wij werken met korte lijnen zodat wij snel kunnen schakelen wanneer dit nodig is.
 • Aanwezig op de bouw
  Als nieuwe vakmensen voor u aan de slag gaan, zijn wij altijd de eerste werkdag aanwezig op de bouw. Wij houden gedurende het project contact met u zodat een prettige samenwerking geborgd is.

Heeft u een vraag of opmerking? Wij helpen u graag verder.