Geslaagde Techvisie barbecues

16 augustus 2017 14.53:

Ieder jaar organiseert Techvisie een barbecue voor haar uitzendkrachten. Deze vindt jaarlijks plaats op de vestiging in Deventer. Ook onze nieuwe vestiging in Leeuwarden heeft dit jaar een barbecue georganiseerd.

Op 13 juli was de barbecue in Deventer. Veel van onze uitzendkrachten zijn gekomen om onder het genot van een hapje en een drankje de afgelopen projecten te bespreken. De barbecue wordt altijd voor de bouwvak georganiseerd. Techvisie heeft het beste met haar uitzendkrachten voor en wil dan ook graag haar uitzendkrachten bedanken, met een georganiseerde barbecue, voor de inzet.

Ook Techvisie Leeuwarden heeft een barbecue gehad voor de uitzendkrachten die in het Noorden van het land wonen. Deze barbecue was op 20 juli en ook zeer geslaagd.

Wij willen allen die zijn gekomen bedanken voor de gezellige dag. Ook hen die het niet uitkwam om te komen willen wij bedanken voor de mooie projecten die zijn opgeleverd. Graag zien wij u na de vakantie weer terug en gaan wij samen weer mooie, nieuwe projecten opleveren.

Terug naar Nieuws