•  nl

Vind je nieuwe baan

Openstaande vacatures: 231

Hoe is de huisvesting geregeld?

Als je naar Nederland vertrekt, wil je ook graag weten hoe de huisvesting is geregeld. Je wilt bijvoorbeeld weten of je een eigen kamer krijgt en hoe ver je dagelijks moet rijden naar je werk. Dat begrijpen we, want het is dé plek waar je ’s avonds tot rust komt en weer oplaadt voor een nieuwe dag.

Veel van onze vakmensen komen uit Polen, Roemenië, Duitsland, Hongarije en Spanje. Zo ook jij misschien. Je thuisland en familie achter laten om in Nederland geld te verdienen is voor de één een makkelijkere stap dan voor een ander. Voordat je die beslissing maakt, is het handig om te weten hoe de huisvesting is geregeld. Wij vinden het belangrijk en vanzelfsprekend dat jouw slaapplek comfortabel en veilig is. Op deze pagina vertellen we meer over de huisvesting en geven we antwoord op de meest gestelde vragen. 

Wie regelt de huisvesting?

Als er vanuit jou én de recruiter een match is, dan heb je de job te pakken en mag je bij ons aan het werk. We maken de papieren in orde en we koppelen jou aan een accountmanager. Hij/zij is jouw vaste aanspreekpunt. De accountmanager inventariseert wat je nodig hebt om je werk zo goed en veilig mogelijk uit te voeren, zoals een auto, elektrisch gereedschap en uiteraard een huis om in te slapen. De accountmanager verstuurt vervolgens de aanvraag – met alle zaken die nodig zijn – naar de facilitaire afdeling.

Waar ga ik slapen?

Aan de hand van de locatie van jouw nieuwe werkplek wordt er gezocht naar goede huisvesting. Wij houden altijd rekening met een acceptabele reistijd tussen de werklocatie en het onderdak. We streven er naar dat je zo min mogelijk hoeft te reizen. Twijfelen we? Dan nemen we contact met je op om te overleggen, zodat je niet voor vreemde verrassingen komt te staan. Via jouw accountmanager krijg je te horen waar het onderdak is en hoe je binnenkomt. Vaak is dat met een sleutel, een toegangscode of is er al iemand aanwezig.

Huisvesting van Techvisie

Hoe ziet mijn accommodatie eruit?

We hebben meerdere huizen in eigen beheer en hebben korte lijntjes met verhuurders waar wij regelmatig huizen huren. De huizen verschillen dus van uiterlijk, indeling en locatie. Doorgaans word je geplaatst in een huis met meerdere vakmensen. Je krijgt altijd een eigen slaapkamer; wel zo fijn voor je privacy. De huizen zijn gemeubileerd en beschikken over een keuken, zithoek en badkamer. Bij sommige verblijven is er ook een fijne tuin of buitenruimte aanwezig. Ook is er gratis WIFI beschikbaar, zodat je contact kunt houden met jouw familie en vrienden.

Hieronder zie je een huis waar vier vakmensen van ons verblijven. In verband met de privacy hebben wij de slaapkamers niet op de foto gezet.

Huisvesting Techvisie
Huisvesting Techvisie - woonkamer

SNF: wat is het?

SNF staat voor Stichting Normering Flexwonen. Deze organisatie beheert het register van ondernemingen die aan de norm voor huisvesting van arbeidsmigranten voldoen en onderhoudt deze norm. Techvisie is ook SNF gecertificeerd. Dat betekent dat wij voldoen aan de norm voor huisvesting van arbeidsmigranten.

Jaarlijks vindt er bij ons een administratieve inspectie plaats. Hierin wordt gecontroleerd of álle locaties zijn opgegeven bij SNF en of aan de eisen van goed werkgeverschap en toezicht en beheer wordt voldaan. Gedurende het jaar worden alle locaties, waarvoor we zelf verantwoordelijk zijn (1e verantwoordelijke), geïnspecteerd of deze voldoen aan alle SNF-normen.

Onze huizen voldoen aan alle wettelijke eisen. Punten waarop SNF controleert zijn: ruimte, privacy, sanitair, veiligheid, hygiëne, voorzieningen, informatievoorzieningen, brandveiligheid, toezicht en beheer.

Hoeveel moet ik betalen voor de huisvesting?

Niets! Ja, dat lees je goed. De huisvesting bieden wij gratis aan voor onze vakmensen die vanuit het buitenland naar Nederland komen. We vinden het belangrijk dat iedereen een goed en veilig dak boven zijn hoofd heeft. Deze kosten nemen wij dus voor onze eigen rekening.

Huisvesting bij Techvisie

Wij vinden het belangrijk dat de huisvesting goed geregeld is. Je vindt daarom hieronder een aantal belangrijke documenten, zoals het SNF certificaat en de huisregels.

Wil je meer weten? Bekijk onze bedrijfsfilm, bekijk de openstaande vacatures of neem direct contact met ons op.

Huisvesting voor arbeidsmigranten

Heb je een opmerking of compliment over de huisvesting (of over uw buren, etc.)? Geef het aan ons door via 0570-676167 en vraag naar de afdeling huisvesting.

Copyright Techvisie B.V.