Huisvesting gezocht

Heeft u een woning beschikbaar?

Techvisie groeit en daar zijn wij trots op. Naast Nederlands personeel heeft Techvisie ook Duits, Pools, Hongaars en Roemeens personeel aan het werk. Ons buitenlands personeel moet tijdens de werkperiode ondergebracht worden in accommodaties. Door toenemende buitenlandse arbeiders op de Nederlandse arbeidsmarkt merken wij, maar ook de rest van de uitzendbranche, dat het vinden van de juiste accommodaties steeds lastiger wordt.

Door dit probleem zijn wij daarom ook op zoek naar leegstaande panden die wij kunnen huren voor langere tijd, maar ook naar (vakantie)parken die graag met ons samen willen werken. Bent of kent u iemand die een leegstaand pand heeft en ons kan helpen? Vul dan onderstaand formulier in.

Oorzaken toegenomen huisvestingsproblemen

“Het Expertisecentrum Flexwonen heeft afgelopen periode onderzoek gedaan naar oorzaken en gevolgen van de toegenomen huisvestingsbehoefte van EU-arbeidsmigranten en luidt de noodklok”, aldus de NBBU. Er zijn verschillende oorzaken voor de toegenomen huisvestingsproblemen. Het artikel van de NBBU licht de oorzaken en gevolgen toe.

Vul je gegevens in. De velden met een * zijn verplicht.