Inlenen van personeel

in de technische sector

Inlenen van technisch personeel

Inlenen personeel zonder alle wettelijke verplichtingen

Techvisie helpt u bij het inlenen van personeel en zorgt ervoor dat alle vergunningen zijn geregeld en uw personeel voldoet aan de Europese regelgeving. U kunt erop vertrouwen dat wij zorgen voor een eerlijke betaling en goede huisvesting.

Inlenen personeel: Zonder risico’s voor de opdrachtgever

Het inlenen van tijdelijk personeel heeft veel voordelen, maar er zijn ook nadelen. Als opdrachtgever van tijdelijk personeel dient u namelijk aan verschillende eisen te voldoen. Daarnaast dient uw personeel voorzien te zijn van een tewerkstellingsvergunning. Techvisie zorgt ervoor dat u als opdrachtgever geen risico loopt bij het inlenen van tijdelijk personeel. Wij zorgen ervoor dat alle papieren in orde zijn en uw personeel huisvesting krijgt in de buurt van de bouwplaats.

Inlenen personeel: Technisch personeel met de juiste diploma’s en motivatie

Het is belangrijk dat bij de uitvoering van een klus kwaliteit geleverd wordt. Techvisie houdt altijd een vinger aan de pols en zoekt alleen personeel met de juiste diploma’s. U weet zo zeker dat u personeel in huis haalt met de juiste kwaliteiten. Daarnaast selecteren wij alleen personeel met de juiste motivatie om uw klus naar tevredenheid uit te voeren. Regelmatig nemen wij contact op met ons personeel en onze opdrachtgever om te informeren naar de tevredenheid.

Inlenen personeel: Vraag vandaag nog een vakman aan

Wilt u personeel inlenen? Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden voor uw volgende klus. Tijdens een vrijblijvend gesprek vertellen wij u graag over de verschillende mogelijkheden.

Op zoek naar een ervaren vakkracht?
Neem dan direct contact op!

Techvisie: Betrouwbaar personeel

Techvisie gaat graag voor u aan de slag om betrouwbaar personeel in de bouw te regelen. Wij werken altijd met gediplomeerd personeel uit de EU. Naast een diploma opzak spreken de vakmannen altijd Engels of Duits. Al meer dan 15 jaar zijn wij uw partner in het uitlenen van betrouwbaar personeel.

U kunt van ons verwachten dat alle papieren voor 100% in orde zijn en dat ons personeel gemotiveerd is om uw klus uit te voeren. Tijdens het complete traject houden wij een vinger aan de pols om zo een hoge kwaliteit te leveren.

Techvisie inschakelen voor het inlenen van personeel

Met al meer dan 15 jaar ervaring op zak weten wij van aanpakken en regelen wij graag technisch personeel voor uw klus.

 • Personeel met de juiste papieren
  U komt achteraf niet voor verassingen te staan, onze vakmensen hebben altijd de juiste papieren en vergunningen.
 • Begeleiding vanaf de eerste werkdag
  Een accountmanager is al vanaf de eerste werkdag aanwezig om zowel de opdrachtgever als de vakman te begeleiden tijdens een klus.
 • Een eerlijke prijs voor vakmensen
  Wij zorgen niet alleen voor een eerlijke prijs voor onze opdrachtgever, maar ook voor onze vakmannen.
 • Betrouwbaar uitzendbureau
  Wij staan al 15 jaar bekend als een betrouwbaar uitzendbureau en beschikken dan ook over een G-rekening en verschillende certificaten.

Heeft u een vraag of opmerking? Wij helpen u graag verder.