•  nl

Martin en Milos – loodgieters bij Techvisie: “We zijn trots dat we samen mogen werken.”

Samenwerken met je broer. Een droom of een nachtmerrie? Bij Techvisie werken meerdere broers samen. Zo ook Martin en Milos. Ze werken al zo’n 5 jaar als loodgieters / cv-monteurs bij Techvisie. We vroegen hen hoe het is om samen te werken en hoe ze Techvisie als werkgever ervaren. Benieuwd naar hun verhaal? Lees dan gauw verder!

Martin en Milos - loodgieters bij TechvisieDit zijn Martin (38) en Milos (44). Twee broers die jaren geleden besloten om vanuit Tsjechië naar Nederland te komen. “We wilden graag in het buitenland werken. We kregen toen van Hans (vestigingsmanager Techvisie Limburg) een goed aanbod. Ook het contact verliep heel goed, vriendelijk en plezierig. We zijn nog steeds heel tevreden. We werken relaxt zonder stress. Ook vinden we Nederland een heel prettig land om te verblijven. De mensen zijn vriendelijk en alles is goed geregeld.”

Hoe is het om met je broer samen te werken en raad je anderen dat aan?

“Het is superleuk om samen te werken. We kennen elkaar als geen ander en weten daarom dat we heel goed kunnen samenwerken. We zijn heel trots dat we samenwerken bij Techvisie en raden ook andere mensen aan om met hun broer (of andere familie) samen te werken. Werken in een ander land is best spannend in het begin. Als je samen bent, dan voel je je nooit alleen. Ook andere familieleden kwamen naar Nederland om bij Techvisie te werken, zoals onze oom. En ook vrienden uit Slowakije. Dat voelt gewoon super!”

Wat voor werk doen jullie?

“We werken als loodgieters en werken met verschillende systemen. We vinden het hier erg leuk, omdat we een ander systeem gebruiken dan dat we in ons eigen land kenden. We leren dus veel nieuwe dingen, wat het werk heel interessant maakt.”

Hoe ervaar je Techvisie als werkgever?

“In het begin was het geweldig, echt waar, vanwege alles wat Techvisie ons aanbood en voor ons regelde. Inmiddels zijn we volledig ingewerkt en ervaren medewerkers. We zijn nog steeds heel blij dat we onderdeel van het Techvisie-team zijn, omdat Hans – en alle andere mensen –  altijd hun best doen om ons te helpen wanneer dat nodig is.”

Wat doen jullie het liefst in jullie vrije tijd?

“In onze vrije tijd doen we niet alles samen. We hebben allebei een partner met wie we ook graag tijd doorbrengen. Maar als wij als broers samen op pad gaan, dan gaan we graag vissen of we reizen door Nederland om nieuwe plaatsen te ontdekken. Vooral Texel, dat is de mooiste plek!”

Bedankt Martin en Milos voor jullie mooie verhaal. We wensen jullie veel geluk toe en hopelijk blijven jullie nog heel lang onderdeel van het Techvisie-team!

Wil je nou ook bij Techvisie werken? Dat kan! Bekijk onze openstaande vacatures of neem direct contact op met onze recruiters.

Copyright Techvisie B.V.