•  nl

Nicosur – loodgieter bij Techvisie: “Grote projecten zijn het leukst.”

Dit is Nicosur en hij werkt als loodgieter bij Techvisie. Via een vriend hoorde hij over Techvisie en nam contact op met onze recruiters. Niet veel later kon hij aan de slag. “Het werk bevalt me heel goed. Ik vind grote projecten het leukst”, aldus Nicosur. Benieuwd aan welk groot project hij werkt? Lees gauw verder!

Nicosur: “Ik werk nu ongeveer 1,5 jaar bij Techvisie en ben nog steeds heel tevreden. Alles is goed geregeld. Mijn vaste contactpersoon is Edwin. Regelmatig heb ik contact met hem en de communicatie is altijd goed.”

“Ik werk als loodgieter op een groot project bij het Radboudumc ziekenhuis in Nijmegen. Grote projecten zijn het leukst!”, vertelt Nicosur.

Loodgieter Techvisie - vakman in de spotlight - Nicosur

Op de vraag waarom grote projecten het leukst zijn, vertelt hij enthousiast: “Je brengt veel tijd door op dezelfde plek. Grote projecten betekent ook veel mensen. En veel mensen betekent ook dat je veel nieuwe vrienden kan maken. Dat maakt het zo leuk!”

Wil je ook met Techvisie samenwerken?

Ben je op zoek naar gespecialiseerd personeel voor jouw project? Of ben je juist die technische vakman- of vrouw die wij zoeken? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder!

Werf een nieuwe collega en scoor een bonus

Ben je werkzaam bij Techvisie en ken je nog meer goede vakmensen? Tip hem/haar dan om bij ons te komen werken, want dat levert een win-winsituatie op: hij/zij een leuke baan en jij scoort een bonus van € 200,-. Meer weten? Check het hier!

Copyright Techvisie B.V.