•  nl

Nieuwe leerlingen starten met de interne opleiding Installatie- techniek

Na een geslaagde eerste interne opleiding Installatietechniek is het tweede traject van start gegaan.

Onze opleiding wordt gegeven aan de hand van de eisen van de klant. Voor onze leerlingen staat het al vast waar zij na de opleiding gaan werken. Op basis daarvan zorgt Peter Bouwmeester van Veriwa ervoor dat zij zich specialiseren in de werkzaamheden die zij hierna gaan verrichten.

Voor deze mannen is het van uiterst belang dat zij de tekeningen juist lezen. Dit heeft mede te maken met de taalbarrière. Om deze barrière te verkleinen krijgen zij ook Nederlandse les. Deze lessen worden gegeven door Albert Land. Albert Land heeft al ruim 20 jaar ervaring als NT2 docent. Daarnaast heeft hij al ruim 35 jaar ervaring als docent.

Onze Nederlandse les is vooral gericht op communiceren op de werkvloer. Uit ervaring is gebleken dat een groot gedeelte van de barrière te wijten is aan het niet durven stellen van vragen. Tijdens onze lessen voor zowel installatietechniek als Nederlands wordt de mannen geleerd durven te vragen. Zo worden fouten op de werkvloer voorkomen en wordt de Nederlandse taal ook sneller opgenomen.

Copyright Techvisie B.V.