• nl

Onze diensten

Wij leveren technisch personeel

Onze diensten bestaan uit technische vakmensen uitzenden en werving & selectie. Als ervaren technisch uitzendbureau ondersteunen wij je met verschillende praktische diensten. Dan kun jij je concentreren op jouw werk en projecten. We leggen hieronder het verschil uit tussen de twee diensten en benoemen de voordelen van uitzenden en werving & selectie.

Uitzenden: waarom uitzendkrachten inhuren?

Snel de juiste vakman op de juiste plek? Zonder arbeidsrechtelijke risico’s? Uitzenden via Techvisie betekent: flexibiliteit en zekerheid. Heb je  onverwachts een grote klus? Dan leveren wij je op korte termijn de vakmensen waarmee je tijdelijk kunt opschalen. Jij geeft aan ons door welke vakmensen je zoekt en wij regelen de rest. Ook fijn: ze staan bij ons op de loonlijst, dus je zit niet vast aan contractuele verplichtingen.

De voordelen van uitzenden op een rij

 • Alleen betalen voor gewerkte uren
  Je betaalt alleen voor de gewerkte uren en niet voor verlof, ziekte en feestdagen. Van ons krijg je dus alleen een factuur voor de uren die onze vakmensen bij jou gewerkt hebben. De medewerkers zijn in dienst bij Techvisie en daarom zorgen wij voor de loonbetaling.
 • Snel op- en afschalen
  Snel op- en afschalen is geen probleem dankzij ons grote netwerk binnen de industrie, elektro- en installatietechniek, metaal, schilderwerken, bouw en afbouw. Handig als je snel extra vakmensen nodig hebt bij een piekmoment.
 • Grote mate van flexibiliteit
  We werken met het fasensysteem dat alleen geldt voor NBBU-leden. Techvisie is lid van de NBBU. Je hebt hierdoor 5,5 jaar flexibiliteit, voordat je een medewerker een vast contract moet geven.
 • Geen zorgen over bijkomende zaken
  Wij zijn de juridische werkgever van de uitzendkracht. Jij, als opdrachtgever, hebt hier verder geen omkijken naar. Wij regelen de loonadministratie en afdrachten voor belastingen en sociale premies. Techvisie is aangesloten bij de Stichting Normering Arbeid, is lid van de NBBU en beschikt over een G-rekening. Op de pagina downloads vind je alle belangrijke documenten.
 • Tijdbesparing
  Een ander groot voordeel is natuurlijk tijdbesparing. Techvisie regelt de vakmensen en verzorgt de administratie. Dat scheelt een hoop tijd!

Ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Werving & selectie

Werving en selectie scheelt je veel tijd. En als vanzelfsprekend: no cure, no pay. Je hoeft ons alleen maar door te geven waar je precies naar op zoek bent. Wij gaan op zoek naar de juiste kandidaat voor jouw vacature!

De voordelen van werving & selectie op een rij

 • Je krijgt ondersteuning bij het opstellen van het functieprofiel.
 • Je hoeft zelf geen tijd en geld te besteden aan werving.
 • De hele sollicitatieprocedure besteed je uit aan ons.

Ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Techvisie technisch personeel

Copyright Techvisie B.V.