•  nl

Op stap met Techvisie: 7 uitstapjes in Nederland

Verblijf je deze zomer in Nederland? Wil je doordeweeks werken en in het weekend ontspannen? Techvisie heeft 7 uitjes uitgezocht die zorgen voor een leuk dagje uit in Nederland. Deze uitjes zijn niet alleen leuk, ook leer je hierdoor Nederland beter kennen. Eigenlijk moet je wel eens een keer op deze plekken geweest zijn. Deze uitstapjes zijn ook leuk om met vrienden, familie of collega’s te bezoeken.

Tip 1 : Openluchtmuseum (Arnhem)

Het openluchtmuseum geeft een beeld van het leven in Nederland door de eeuwen heen. Wonen, werken en tradities van de Nederlanders worden aan de hand van onder andere verplaatste originele gebouwen zoals molens, huizen, boerderijen, gebedshuizen en werkplaatsen in beeld gebracht.

Meer weten? Bekijk de website: www.openluchtmuseum.nl

Tip 2: Dagje Amsterdam

Wat is er nou beter te doen in Nederland dan een traditioneel dagje Amsterdam. Rondtocht door de grachten, wandelen door het centrum, een bezoekje aan het rijksmuseum of een kijkje te nemen op de wallen. In Amsterdam is er genoeg te doen voor een leuk dagje uit.

Tip 3: Bootje varen in Giethoorn

Verzamel een aantal vrienden, huisgenoten of familie en huur een bootje in Giethoorn. Hier kan je de hele dag rustig rondvaren en genieten met een drankje in de hand. Ook kun je hier een huisje huren aan het water. Zodat je een weekendje weg kunt en even helemaal relaxen.

Bekijk voor meer info deze website: www.giethoorn.com

Tip 4: Walibi Holland

Ben jij nou helemaal gek van achtbanen en andere attracties? Dan is Walibi Holland een mooie dag uit voor jou. Of je nu alleen komt, met een groep vrienden of met je familie, Walibi Holland is met 7 achtbanen en meer dan 20 spectaculaire attracties voor iedereen leuk en is het perfecte dagje uit!

Ga voor meer info en tickets naar www.walibi.nl

File:Walibi Holland entrance.JPG - Wikimedia Commons

Tip 5: Madurodam

In Madurodam kun je heel Nederland bewonderen in het klein, Madurodam is namelijk een miniatuurpark in Den Haag waar heel Nederland op schaal nagebouwd is. Naast dat je hier dus miniatuur Nederland kan bekijken, is er ook nog veel meer te doen. Er is bijvoorbeeld een heel treinensysteem aangelegd om te bewonderen en van te leren.

Of neem een kijkje in New Amsterdam. Dit is een spectaculaire familieattractie die je terug brengt naar de 17e eeuw. Naar New Amsterdam, de stad die vandaag de dag New York heet.

Dit en meer weten over Madurodam? Bekijk dan de website: www.madurodam.nl

Tip 6: Dierentuin

Dierentuinen zorgen altijd voor mooie uitstapjes. Of je nou met je familie, vrienden of collega’s gaat. Het is altijd een leuk dagje weg. Gelukkig heeft Nederland genoeg dierentuinen om uit te kiezen.

Een aantal voorbeelden zijn: Ouwehands Dierenpark, Diergaarde Blijdorp, Burgers Zoo, Wildlands Adventure Zoo, Apenheul, Dolfinarium en nog veel meer. Kortom, genoeg keuze! De dierentuin is het dus zeker waard om een keer langs te gaan in de vakantie.

Tip 7: Volendam  

Volendam is een vissersdorp aan het IJsselmeer met oude huisjes, gezellige horecagelegenheden en natuurlijk de beroemde ‘Dijk’. In dit oude vissersdorp is een hoop te beleven: musea bezoeken, speurtochten doen, rondvaren met een bootje of een foto laten maken in oud Hollandse kleren. In Volendam kan het allemaal!

Met deze 7 uitstapjes kom je de zomer in Nederland wel door! Heel veel plezier en een fijne zomer namens Techvisie!

Copyright Techvisie B.V.