Opleiding Installatietechniek van start!

28 mei is de interne opleiding Installatietechniek gestart in Deventer. Een aantal Roemeense mannen mocht het spits afbijten met deze eerste interne opleiding Installatietechniek.

Techvisie is gestart met het opleiden van loodgieters. Zij hebben in hun thuisland een opleiding Installatietechniek gevolgd. Hoewel het werken in het thuisland niet veel afwijkt van het werken in Nederland wil Techvisie hen specialistischer maken in hun vak. Op de werkvloer zijn cultuurverschillen merkbaar en Techvisie wil hen graag de Nederlandse cultuur op de werkvloer bijbrengen. Daarnaast wordt hen natuurlijk ook de Nederlandse taal geleerd.

De opleiding wordt onder begeleiding van Peter Bouwmeester, Docent Installatietechniek, van VERIWA. Peter heeft al ruim 40 jaar ervaring in de Installatietechniek en wil nu door het tekort aan installatiemonteurs zijn kennis overbrengen.

Deze opleiding zal niet de eerste zijn. Techvisie zend alleen gespecialiseerde medewerkers uit. En als zij kennis missen is de eerste stap om de interne opleiding bij Techvisie te volgen. Ook al is er tekort aan technici op de bouw, Techvisie streeft naar gespecialiseerde medewerkers op de werkvloer.

Bent u op zoek naar specialisten voor een project in de Installatietechniek? Aarzel niet en neem direct contact op met de vestiging bij u in de buurt!

Terug naar Nieuws