• nl

Over Techvisie

Uitzendbureau voor technisch personeel

Techvisie stelt al ruim 20 jaar technische vakmensen beschikbaar voor de Nederlandse markt. Vanuit 5 vestigingen laten we niet alleen zien wat wij doen, maar ook hoe en waarom. We zijn een grote speler in de uitzendbranche op het gebied van techniek voor zowel buitenlands als Nederlands personeel. Dat zegt veel over onze mentaliteit.

Wij zijn trots op het bedrijf, leggen de lat hoog en behouden een eigen karakter en eigen identiteit in de markt. Dat klanten dat waarderen blijkt uit ons succes. Een uitstekende positie om verder te groeien en om iedereen te laten weten dat wij er zijn.

Bij onze organisatie draait het om vakmensen die moeten presteren. Dat onderschrijft het belang van opleiding, een gestructureerde organisatie en veiligheid. Vanzelfsprekend hebben wij daarom alle belangrijke certificeringen en keurmerken in huis.

Korte lijntjes en persoonlijk contact

Wij zijn zelf ook echte bouwmensen. Aanpakkers met een gezonde no-nonsense mentaliteit. Altijd bereid de handen uit de mouwen te steken voor het beste resultaat. Daarom zijn wij altijd op de bouw aanwezig wanneer nieuwe vakmensen van start gaan. Wij houden van korte lijntjes en persoonlijk contact.

NBBU-uitzendbureau

Voor alle vakmensen hanteren wij de NBBU CAO. Wij beschikken over een G-rekening en verklaringen van goed betalingsgedrag van de Belastingdienst. Daarnaast zijn we NEN 4400-1 gecertificeerd. Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Als NBBU-uitzendbureau zijn wij dan ook een betrouwbare werkgever. Alle documenten kun je ook inzien op de pagina downloads.

VCU-gecertificeerd

Wij zijn VCU-gecertificeerd. Wat dat betekent? Dat wij veilig en gezond werken belangrijk vinden. Al onze vakmensen hebben een Burgerservicenummer. Wij zorgen ervoor dat iedere vakkracht over de noodzakelijke persoonlijke beschermingsmiddelen beschikt, die bovendien regelmatig gecontroleerd en vervangen worden. Onze vakmensen kunnen dus direct en zonder oponthoud aan de slag!

Technische uitzendbureau

Onze diensten

Wij zijn een NBBU-erkend uitzendbureau. We bemiddelen in technisch personeel in de industrie, elektro- en installatietechniek, metaal, schilderwerken, bouw en afbouw. Snel de juiste vakman op de juiste plek? We vertellen je graag welke diensten we aanbieden.

Onze diensten

Alle zekerheden op een rij

 • NBBU-erkend uitzendbureau
 • SNA-keurmerk
 • SNF-keurmerk
 • VCU-gecertificeerd
 • Gratis huisvesting*
 • Persoonlijk aanspreekpunt
 • NBBU
 • SNF
 • Stichting Normering Arbeid
 • VCU

Het team van Techvisie

Samen krijgen we het voor elkaar

Verspreid over 5 locaties, maar allemaal met hetzelfde doel: technische vakmensen matchen aan uitdagende banen. Een keer kennismaken? Neem contact met ons op.

Copyright Techvisie B.V.