Over Techvisie

Benieuwd naar Techvisie?

Wij stellen al sinds 1999 onze vakmensen beschikbaar voor de Nederlandse markt. Vanuit onze zes vestigingen bemiddelen wij in technisch personeel in de elektro- en installatietechniek, metaal, schilderwerken, bouw en afbouw.

U vindt ons meer op de bouw dan achter ons bureau

Wij zijn ook zelf échte bouwmensen. Aanpakkers met een gezonde no-nonsense mentaliteit. Altijd bereid de handen uit de mouwen te steken voor het beste resultaat. Daarom zijn wij altijd bij u op de bouw aanwezig wanneer nieuwe vakmensen van Techvisie van start gaan. Wij houden van korte lijntjes en persoonlijk contact. Loopt u tegen zaken aan? Dan lossen we dat direct op!

Uitzendbureau volgens NBBU CAO

Wij doen wat we zeggen en wij zeggen wat we doen. Als NBBU-uitzendbureau zijn wij dan ook een betrouwbare werkgever. Voor al onze vakkrachten hanteren wij de NBBU CAO. Wij beschikken over een G-rekening en verklaringen van goed betalingsgedrag van de Belastingdienst. Daarnaast zijn we NEN 4400-1 gecertificeerd.

VCU-gecertificeerd

Wij zijn VCU-gecertificeerd. Wat dat voor u betekent? Dat u zeker, betrouwbaar en veilig zaken met Techvisie doet. Al onze vakmensen hebben een Burgerservicenummer. Verder zorgen wij ervoor dat iedere vakkracht beschikt over de noodzakelijke persoonlijke beschermingsmiddelen, die regelmatig worden gecontroleerd en vervangen. Onze vakmensen kunnen dus direct en zonder oponthoud voor u aan de slag.

De juiste verhouding tussen prijs en kwaliteit

Dat het werk van onze vakmensen van hoge kwaliteit is, wil niet zeggen dat onze tarieven ook hoog zijn. Wij kijken goed naar wat er speelt in de markt wanneer wij ons tarief bepalen. In moeilijke tijden maken wij het niet nog moeilijker voor u. U kunt van ons altijd een eerlijke prijs verwachten.

Heeft u een vraag of opmerking? Wij helpen u graag verder.