Over Techvisie

Wie zijn wij?

Benieuwd naar Techvisie? Wij stellen sinds 1999 onze vakmensen beschikbaar voor de Nederlandse markt. Vanuit onze zes vestigingen bemiddelen wij in technisch personeel in de volgende branches: elektro- en installatietechniek, metaal, schilders, bouw en afbouw.

U vindt ons meer op de bouw dan achter ons bureau

Wij zijn altijd aanwezig op de bouw wanneer er nieuwe vakmensen starten. Dit houdt de lijntjes kort en heeft voordelen voor alle partijen. Ook gedurende het project heeft de accountmanager geregeld contact met zowel de opdrachtgever als de vakkracht. Zo zorgen we er voor dat we op de hoogte zijn van wat er speelt. Als iets niet naar behoren verloopt kunnen we dit direct oplossen.

Wij doen wat we zeggen en wij zeggen wat we doen

Als NBBU-uitzendbureau zijn wij een betrouwbare werkgever. Voor al onze vakkrachten hanteren wij de NBBU CAO. Wij beschikken over een G-rekening en verklaringen van goed betalingsgedrag van de Belastingdienst. Daarnaast zijn wij NEN 4400-1 gecertificeerd.

Wij zijn VCU gecertificeerd. Dit betekent zeker, betrouwbaar en veilig zaken doen. Ook zijn al onze vakmensen voorzien van een Burgerservicenummer. Verder zorgen wij ervoor dat iedere vakkracht beschikt over de noodzakelijke persoonlijke beschermingsmiddelen. Deze beschermingsmiddelen worden regelmatig gecontroleerd en wanneer nodig vervangen. Onze vakmensen kunnen dus direct en zonder oponthoud voor u aan de slag.

 

De juiste verhouding tussen prijs en kwaliteit

Dat het werk van onze vakmensen van hoge kwaliteit is, wil niet zeggen dat onze tarieven ook hoog zijn. Wij kijken goed naar wat er speelt in de markt wanneer wij ons tarief bepalen. In moeilijke tijden maken wij het niet nog moeilijker voor u. U kunt van ons altijd een eerlijke prijs verwachten.

Vraag of opmerking? Wij helpen u graag verder!