Techvisie Groep

De Techvisie Groep is gespecialiseerd in het volledig oplossen van personele vraagstukken in de technische branche. Van het vinden van uitvoerend personeel of ingenieurs tot het aannemen en het realiseren van diverse grote en kleinschalige projecten. Binnen elke branche hebben wij ervaren accountmanagers die vanuit hun eigen vakgebied de beste oplossing kunnen aandragen.

De kracht van de Techvisie Groep is dat wij onderling samenwerken, korte lijnen hebben en elkaar aanvullen. Hierdoor kunnen we een totaaloplossing bieden aan onze opdrachtgevers. Van grote projecten, waar elk onderdeel van de Techvisie Groep aan de slag gaat, tot de kleinere projecten waar met name ‘extra handen’ nodig zijn. De aanpak van de Techvisie groep resulteert in een efficiënte gang van zaken, prettige samenwerking en natuurlijk ook, niet geheel onbelangrijk, in een goede prijs.  En nog een groot voordeel voor u: er is één aanspreekpunt voor de begeleiding en uitvoering.

Onderstaand vindt u de verschillende bedrijven die onder de Techvisie Groep vallen.

Techvisie Groep

Gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van gekwalificeerd technisch personeel in Nederland.

Vanuit onze zes vestigingen bemiddelen wij in technisch personeel in de volgende branches: elektro- en installatietechniek, metaal, infra, bouw- en afbouw en schilders.

 

.
Uw partner in technische projecten. 

Techlife Engineering is een full service projectenbureau dat volledig is gespecialiseerd in de techniek. De professionals in de werktuigbouw, elektrotechniek, industriële automatisering, bouw en civiel zijn projectmatig inzetbaar. Een structurele invulling is ook bespreekbaar.

De specialist voor uw projecten. VakmanWerkt is een onafhankelijk platform voor zzp’ers.

Met een team van gespecialiseerde vakmannen neemt VakmanWerkt uw project of verbouwing aan. U heeft als klant slechts één aanspreekpunt: VakmanWerkt. Naast verbouwingen in de particuliere sector neemt VakmanWerkt ook werk aan in onderaanneming zoals utiliteitsprojecten gespecialiseerd in de disciplines bouw, E&W, schilderwerk. VakmanWerkt ontzorgt u van plan tot uitvoering.

Gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van gekwalificeerd technisch personeel in Duitsland.

Sinds 2007 is Alltime actief in de elektro- en installatietechniek, metaal, industrie en de afbouw. Alltime beschikt over alle vergunningen om in Duitsland personeel uit te zenden. Voor al uw werkzaamheden en projecten in Duitsland heeft Alltime vakmannen beschikbaar.

Meer weten over Techvisie Groep?

Voor meer informatie over de Techvisie Groep kijk op www.techvisiegroep.nl.

Vraag of opmerking? Wij helpen u graag verder!