•  nl

Plamen – loodgieter bij Techvisie: “Ik heb het hier echt naar mijn zin!”

Dit is Plamen en hij werkt als loodgieter/cv-monteur bij Techvisie. We zijn benieuwd hoe hij het werken bij Techvisie ervaart en gingen daarom met hem in gesprek. Nieuwsgierig naar zijn verhaal? Lees dan gauw verder.

“Sinds 2017 werk ik als loodgieter/cv-monteur bij Techvisie. De tijd vliegt voorbij. Ik moet gelijk denken aan mijn beste, eerste herinnering”, vertelt hij glunderend. “Dat is namelijk mijn eerste kerstfeest bij Techvisie. Ik had van te voren niet verwacht dat we met zijn allen uiteten zouden gaan en dat we verrast zouden worden met kerstcadeaus. Ik herinner me dat ik toen besefte: ik ben blij dat ik een onderdeel van het team ben.”

Plamen vakman van Techvisie

Goed geregeld, goed salaris

“Maar niet alleen met de feestdagen is het bij Techvisie goed geregeld. Ik heb het hier echt naar mijn zin. Het werk is leuk, het salaris is goed, wordt op tijd overgemaakt en ik kan de auto van de zaak gebruiken. En verder is er altijd voldoende werk. Ik heb nog nooit zonder project gezeten. De collega’s zijn ook fijn. Ik werk graag samen met Dimitar. Hij is een collega en goede vriend!”

“Ik kom uit Bulgarije, maar woon en werk in Nederland. Ik blijf hier altijd voor een lange periode, om vervolgens een lange vakantie te nemen. In de zomer was dat ongeveer 5 à 6 weken. Het helpt me om weer even helemaal op te laden voor een nieuwe periode. In december neem ik weer een lange vakantie. Ik word dan 50 jaar, een mooie mijlpaal en dus neem ik dan even tijd om tot rust te komen. Ik breng dan het liefst tijd door met mijn familie. In januari ben ik weer terug voor een nieuw project!

Wil je ook met uitzendbureau Techvisie samenwerken?

Ben je op zoek naar gespecialiseerd personeel voor jouw project? Of ben je juist die technische vakman- of vrouw die wij zoeken? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder!

Copyright Techvisie B.V.