Schilder vacatures

Bij het selecteren van goed personeel kijken we niet naar nationaliteit. We kijken naar kwaliteit. Want bij Techvisie ligt de lat altijd hoog. Bent u als opdrachtgever op zoek naar vakkundige schilders, of bent u zelf schilder en zoekt u schilder vacatures? Wij zijn u als technisch uitzendbureau graag van dienst!

 

Op zoek naar schilder vacatures?

U bent professioneel schilder en zoekt naar schilder vacatures die bij u passen? Dan bent u bij Techvisie aan het juiste adres! Wij helpen al meer dan 15 jaar bij het plaatsen gediplomeerd technisch personeel. Maar daar houdt het niet bij op; wij regelen namelijk ook de benodigde vergunningen en zorgen voor de juiste arbeidsomstandigheden, zodat er geen risico’s kunnen ontstaan bij de werkzaamheden.

Op zoek naar schilders?

Als u een schilderbedrijf heeft, dan kan het natuurlijk eens voorkomen dat u een tekort aan mankracht heeft. Bijvoorbeeld omdat u onverwacht voor een grote klus bent gevraagd, of omdat één van uw vaste werknemers ziek is. In dit soort gevallen biedt Techvisie u graag hulp. Wij zoeken de juiste schilders voor uw klus, en nemen u daarbij al het regelwerk uit handen.

Schilder vacatures: Bel vandaag nog voor een afspraak

Techvisie helpt werkzoekenden en werkgevers elkaar te vinden.

 

Voor werkzoekenden:

bekijk onze vacatures

Voor werkgevers:

neem contact op

Techvisie: Professionele schilders uit de EU

Bij Techvisie zorgen we ervoor dat werkelijk alles voor ons personeel geregeld is, zodat zij zich volledig op hun werk kunnen concentreren. Zo regelen wij bijvoorbeeld de de benodigde vergunningen, en kunnen we voor werknemers uit het buitenland zelfs helpen met de huisvesting. Ook zorgen wij voor een optimale begeleiding tijdens de klus. Uiteraard werken wij alleen samen met gediplomeerde vakmensen.

 • Hét uitzendbureau voor technisch personeel
  We hebben ruim 15 jaar ervaring in het uitzenden van gediplomeerde vakmannen.
 • Geregeld nieuwe schilder vacatures
  We zijn constant op zoek naar gedreven schilders die hun vak verstaan.
 • Een optimale begeleiding
  We laten onze mensen nooit zomaar aan hun lot over. U kunt altijd op ons terugvallen.
 • Goed voorbereid aan de slag
  Onze mensen krijgen alles wat nodig is om veilig aan het werk te kunnen.
 • Altijd op de hoogte
  We onderhouden strakke communicatielijnen zodat we altijd weten wat er speelt.

Voor werkzoekenden:

bekijk onze vacatures

Voor werkgevers:

neem contact op