Technische vacatures

Op zoek naar technische vacatures?

Techvisie helpt jou graag met het vinden van een leuke baan in de technische sector. Wij hebben altijd goede vakkrachten nodig voor het invullen onze technische vacatures. Wij regelen graag betrouwbaar en gemotiveerd personeel voor onze opdrachtgevers en komen regelmatig kijken of de samenwerking  naar wens is.

Technische vacatures: Tijdelijk of vast werk

Ben jij  momenteel op zoek naar een tijdelijke klus? Of krijg je binnenkort tijd om een nieuw project op te pakken? Techvisie helpt je graag bij het vinden van een geschikte (tijdelijke) baan. Beschik je over de benodigde diploma’s en bent je gemotiveerd? Dan helpen wij helpen je met het vinden van werk dat precies bij jou past. Als technisch uitzendbureau hebben wij al meer dan 15 jaar ervaring met het vervullen van technische vacatures binnen diverse branches.

Technische vacatures invullen met vakmensen

Als technisch uitzendbureau zijn wij altijd opzoek naar ervaren vakmannen in het bezit van een erkend diploma. Wij hebben een uitgebreide database met technische vacatures in diverse branches. Door ons netwerk en goede contacten zijn we in staat om je binnen no-time aan een nieuwe baan te helpen met goede arbeidsomstandigheden.  Nadat je begonnen bent bij uw nieuwe baan blijven we betrokken en evalueren we hoe het verloopt.

Vul vandaag nog uw technische vacature in

Ben je al een tijdje op zoek naar een nieuwe uitdaging? Schakel ons vandaag nog in, dan gaan we op zoek naar een geschikte technische vacature.

Op zoek naar technisch werk?
Bekijk ons aanbod!

bekijk onze vacatures

Techvisie: vakmensen met de juiste motivatie en papieren

Techvisie is gespecialiseerd in het invullen van technische vacatures met echte vakmensen. Voor ieder project kunnen wij gemotiveerd personeel inschakelen met de juiste diploma’s en vergunningen.

Naast het leveren van betrouwbaar personeel dragen wij bij aan de begeleiding tijdens een project. Wij zijn o.a. aanwezig op de eerste werkdag van onze vakmensen en we bellen regelmatig even op om naar jouw tevredenheid te informeren. Uiteraard leveren we standaard een hoge kwaliteit af aan onze opdrachtgever.

De voordelen van Techvisie inschakelen bij technische vacatures

Met al meer dan 15 jaar ervaring op zak kun je ons inschakelen voor het vinden van technische vacatures:

  • Accountmanager bij ieder project
    Wij houden een vinger aan de pols en zorgen er  niet alleen voor dat onze vakmensen goed werk leveren maar ook dat ze lol hebben in hun werk.
  • Goede arbeidsomstandigheden
    Uiteraard zorgt Techvisie ervoor dat personeel naar waarde en kwaliteit wordt uitbetaalt. Daarnaast zorgen wij voor veilige arbeidsomstandigheden en indien nodig regelen wij goede huisvesting.
  • Garantie voor kwaliteit
    Techvisie levert gegarandeerd kwaliteit en veiligheid. Wij zijn dan ook voorzien van een NEN-4400-1 certificaat en VCU certificering.

Op zoek naar technisch werk?
Bekijk ons aanbod!

bekijk onze vacatures