•  nl

Techvisie groep

Wij maken het voor elkaar

De Techvisie Groep is dé specialist in technisch personeel. Van het vinden van uitvoerend personeel of ingenieurs tot het aannemen en het realiseren van grote of kleinschalige projecten. Welke specialisten u ook zoekt: wij maken het voor elkaar.

Ervaren accountmanagers in elke technische branche

Binnen elke branche hebben wij ervaren accountmanagers die vanuit hun eigen vakgebied de beste oplossing kunnen aandragen. U heeft één aanspreekpunt voor de begeleiding en uitvoering. Nuchtere vakmensen die weten hoe het werkt!

 

De kracht van de Techvisie Groep?

Samenwerking! De bij ons aangesloten bedrijven hebben korte lijnen en vullen elkaar aan. Zo kunnen we onze opdrachtgevers altijd een totaaloplossing bieden in technisch personeel. Wij verzorgen de juiste specialisten voor grotere (deel)projecten en kleinere projecten waar met name ‘extra handen’ nodig zijn. Onder de meest gunstige voorwaarden!

Techvisie logo
Alltime

Techvisie is gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van gekwalificeerd technisch personeel in Nederland. Vanuit onze vijf vestigingen bemiddelen wij in technisch personeel in de volgende branches: industrie, elektro- en installatietechniek, metaal, infra, bouw- en afbouw en schilders.

Alltime-Personal-Service is gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van gekwalificeerd technisch personeel in Duitsland. Sinds 2007 is Alltime actief in de elektro- en installatietechniek, metaal, industrie en de afbouw. Alltime beschikt over alle vergunningen om in Duitsland personeel uit te zenden. Voor al uw werkzaamheden en projecten in Duitsland heeft Alltime vakmannen beschikbaar.

De juiste vakmensen voor scherpe tarieven

De voordelen van onze aanpak? Snel en zorgeloos de beschikking over de beste vakmensen. Een efficiënte en prettige samenwerking. Overzicht. Resultaat. En -ook niet geheel onbelangrijk- een scherpe prijs.

Meer weten over Techvisie Groep?

Voor meer informatie over de Techvisie Groep kijk op www.techvisiegroep.nl.

Copyright Techvisie B.V.