•  nl

Vind je nieuwe baan

Openstaande vacatures: 217

Uitzendbureau bouw

Techvisie: uitzendbureau bouw

Ben je op zoek naar technische vakmensen voor in de bouw? Techvisie levert als uitzendbureau in de bouw gemotiveerde en kundige vakmensen voor elk bedrijf en project. Met onze vele jaren aan ervaring weten we als geen ander hoe we de juiste mensen voor het juiste project in moeten zetten. Zijn de juiste experts niet direct beschikbaar voor de klus? Dan hebben we ongetwijfeld de juiste persoon in ons netwerk zitten voor je. Lees snel verder hoe we je helpen.

Kies voor uitzendkrachten in de bouw

Techvisie is als uitzendbureau al sinds 1999 een begrip in de bouw en in de arbeidsbemiddeling. We weten als geen ander hoe we de juiste vaklieden voor het juiste project moeten selecteren. Voor een bouwproject wil je natuurlijk alleen maar de beste vakmensen zoals loodgieters, elektriciens, schilders etc. Kies in de bouw voor ons uitzendbureau en je rekent op uitstekende uitzendkrachten voor elke klus. Door voor uitzendkrachten te kiezen heb je de juiste vakpersoon op de juiste plek zonder de arbeidsrechtelijke risico’s.

Uitzendbureau bouw: de voordelen

Als je in de bouw voor Techvisie als uitzendbureau gaat, krijg je een paar mooie voordelen.

  • Je betaalt alleen voor de gewerkte uren en niet voor verlof, ziekte en feestdagen
  • Snel op- en afschalen is geen probleem
  • Veel flexibiliteit
  • Je hoeft je geen zorgen te maken over bijzaken
  • Je bespaart veel tijd doordat Techvisie de administratie doet

Gecertificeerde garanties

Met Techvisie als uitzendbureau in de bouw weet je zeker dat alles tot in de puntjes geregeld is. Zo weten zowel werkgevers als vaklieden waar ze aan toe zijn. Met Techvisie heb je een partner met in ieder geval de volgende certificeringen en keurmerken:

  • NBBU erkend uitzendbureau
  • SNA-keurmerk
  • SNF-keurmerk
  • VCU-certificaat

Laat je personeel in de bouw dus regel door Techvisie als uitzendbureau. Doordat we vestigingen hebben in Deventer, Amsterdam-Duivendrecht, Sittard, Zevenaar en Weert, zijn we altijd in de buurt.

Loodgieter bij Techvisie

Contact met Techvisie

Ben je op zoek naar een top uitzendbureau in de bouw? En zoek je gekwalificeerde vaklieden? Neem dan gerust contact op met Techvisie. Je bereikt ons telefonisch via 0570 – 676167 en je bereikt ons via mail op info@techvisie.nl. Je bent natuurlijk ook van harte welkom om ons contactformulier in te vullen. Met ons als uitzendbureau in de bouw heb je snel de beste vaklieden voor ieder project.

Copyright Techvisie B.V.