•  nl

Vind je nieuwe baan

Openstaande vacatures: 211

Vacature elektrotechniek

Vacatures elektrotechniek Techvisie

Als jij vacatures zoekt in de elektrotechniek, dan heb jij tussen de vacatures van Techvisie binnen no-time de perfecte elektrotechniek vacature gevonden. Bij Techvisie vind je uiteenlopende vacatures voor werkvoorbereider en diverse andere functies in de elektrotechniek en meer! Bekijk onze vacatures of neem contact met ons op voor meer informatie. Techvisie helpt je verder!

Werken in de elektrotechniek

In de elektrotechniek ben je werkzaam op het gebied van zo’n beetje alles wat met elektronica te maken heeft. Hierbij hebben we het over het aanleggen van elektriciteit, het onderhouden van elektrische apparaten, schakelapparaten, bedrading en het oplossen van verschillende storingen. Ben jij een elektromonteur (in spé)? Zoek je werk in de elektrotechniek? Bekijk dan vlug onze uiteenlopende vacatures in de elektrotechniek. Voor werk binnen de elektrotechniek, zit je bij Techvisie namelijk helemaal goed!

Verschillende projecten van Techvisie

Techvisie heeft met zijn vele jaren ervaring, grote netwerk en flink aantal certificaten altijd een vacature in de aanbieding voor jou als aankomend professional in de elektrotechniek. Denk Bijvoorbeeld aan werkvoorbereider. Doordat wij strategisch door het hele land verspreid zitten, kunnen we altijd snel hulp en ondersteuning bieden, waar je ook bent. Zo zijn we dé hulp voor Nederlandse werkers maar ook voor internationale uitzendkrachten staan we klaar. Als professional in de elektrotechniek via Techvisie sta je er dus nooit alleen voor. Welke vacature je dan ook aanspreekt.

Een vacature bij Techvisie | Voordelen

Wil jij aan de slag in de elektrotechniek? Reageer dan op een vacature van ons! De kans is groot dat je snel aan de slag kunt bij een prachtig project waar jij jouw kennis en kunde uitstekend in kan zetten. Bij Techvisie ben je daarnaast zeker van de volgende voordelen:

  • Een uitstekend salaris
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Vakantiedagen
  • Vakantiegeld
  • Veilig en goed onderdak (indien nodig)
  • Reiskostenvergoeding
vacature elektrotechniek

Contact met Techvisie

Zoek dus snel naar een vacature in de elektrotechniek bij ons. Techvisie heeft met het brede aanbod aan banen vast en zeker de juiste vacature in de bouw voor jou. Je bereikt ons telefonisch via 0570 – 676167 en via mail op info@techvisie.nl. Je bent natuurlijk ook van harte welkom om ons contactformulier in te vullen. We helpen je met alle plezier verder zodat jij snel in de elektrotechniek aan het werk kunt.

Copyright Techvisie B.V.