•  nl

Vind je nieuwe baan

Openstaande vacatures: 238

Vacature lasser

Diverse lasser vacatures | Techvisie

Diverse lasser vacatures bij verschillende bedrijven en projecten in de bouwtechnische wereld, vind je bij Techvisie. We zijn als uitzendbureau al meerdere decennia een grote naam in de bouwtechnische wereld voor zowel Nederlandse als niet-Nederlandse uitzendkrachten. Met onze nuchtere benadering, korte lijntjes en vijf verschillende vestigingen door het land verspreid, voorzien we iedereen van de juiste baan op een fijne werkplek. Lees verder hoe we je aan een baan helpen, of bekijk ons aanbod aan vacatures voor lasser. Je zult ongetwijfeld de juiste vacature voor jezelf vinden.

Aan de slag als lasser

Met de vele vacatures voor lasser bij Techvisie, kun je snel als lasser aan de slag in de bouwtechnische wereld. Als lasser zorg je ervoor dat je, met een lasapparaat, verschillende stukken metaal door middel van verhitting aan elkaar hecht. Bij Techvisie vind je vacatures voor zowel MIG lasser, MAG lassen er TIG lasser. Ben jij een echte lasser en wil je dolgraag aan de slag in dit mooie vakgebied? Reageer dan op een van de vele vacatures voor lasser bij Techvisie.

Techvisie | Expert sinds 1999

Techvisie is al sinds 1999 dé expert in mensen in de bouwtechnische wereld met uitstekende vacatures van werk voorzien. Dit doen we goed, omdat we zelf ook echte bouwmensen zijn. Ons team bestaat uit mensen met een gezonde mentaliteit waarbij aanpakken centraal staat. Zodoende zorgen we altijd voor de beste en meest uiteenlopende vacatures in de bouw. Ben jij een vakkundige lasser? En ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging? Bekijk dan in ieder geval de vele lasser vacatures van Techvisie.

Gecertificeerde garanties

Bij Techvisie zorgen we er altijd voor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Zo weet jij, bij het zoeken naar een vacature voor lasser, altijd waar je aan toe bent. En zo weten ook toekomstige werkgevers waar ze aan toe zijn. Met Techvisie heb je een partner met in ieder geval de volgende certificeringen en keurmerken:

  • NBBU erkend uitzendbureau
  • SNA-keurmerk
  • SNF-keurmerk
  • VCU-certificaat

Reageer op een vacature voor lasser bij Techvisie en je hebt een baan én zekerheid.

Verantwoord uitzendbureau in techniek

Omdat we een NBBU erkend uitzendbureau zijn, krijg jij als werkzoekende de zekerheid dat zowel wij als al onze vacatures aan ons aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Wij zijn een belangrijke partner binnen de arbeidsbemiddeling. Met ons SNA-keurmerk heb je de garantie dat de risico’s, ook voor jou als aankomend lasser, tot een minimum zijn beperkt en dat je dus veilig en met een gerust hart aan de slag kunt. Door ons SNF-keurmerk weet je zeker dat we arbeidsmigranten op de juiste manier huisvesten. Tot slot weet je door onze VCU-certificering dat we veilig en gezond werken hoog in het vaandel hebben staan. Zodoende kun je straks, via een van onze vele vacatures, veilig en verantwoord aan het werk als lasser.

vacature lasser

Techvisie is altijd dichtbij

Ga voor een van onze vele vacatures voor lasser, en je rekent niet alleen maar op een topbaan bij een topwerkgever. Bij Techvisie krijg je ook persoonlijke begeleiding en hulp wanneer er spoed bij komt kijken. We zijn voor jou als werkzoekende dan ook altijd een betrouwbaar persoonlijk aanspreekpunt. Zo maken we voor iedereen een fijne positie om verder te groeien en zich te ontwikkelen in hun vakgebied. Dit doen we zo goed omdat we strategisch verspreid zijn over het hele land. Zo zijn we altijd dichtbij en helpen we snel en gemakkelijk. Onze kantoren zitten op de volgende locaties.

  • Deventer
  • Amsterdam-Duivendrecht
  • Sittard
  • Zevenaar
  • Weert

Vanuit onze kantoren bemiddelen we in vacatures in banen in de bouw, elektrotechniek, infra, metaal, schilderwerken en afbouw. Heb je je eerste werkdag via een van onze vacatures voor lasser? Dan zijn we altijd aanwezig om samen met jou voor een goede start te zorgen.

Werken als lasser met Techvisie

Reageer op een van de vele vacatures voor lasser bij Techvisie, en je bent zeker van een paar fijne voordelen. Je wordt als flexibele medewerker ingezet bij verschillende (tijdelijke) projecten waardoor je snel veel zult leren. Bevalt de samenwerking van beide kanten goed? Dan is er de mogelijkheid tot een contract voor bepaalde tijd met alle daarbij horende voordelen. Techvisie belooft een goed salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, vakantiedagen, vakantiegeld en (wanneer nodig) goede huisvesting en een reiskostenvergoeding.

Contact met Techvisie

Ben je op zoek naar vacatures voor lasser? Ben jij een ervaren TIG-, MIG-, of MAG-lasser? Neem dan gerust contact op met Techvisie. Je bereikt ons telefonisch via 0570 – 676167 en je bereikt ons via mail op info@techvisie.nl. Je bent natuurlijk ook van harte welkom om ons contactformulier in te vullen. Met onze vacatures kun jij zeer zeker snel aan de slag als lasser in de bouwtechnische wereld.

Copyright Techvisie B.V.