•  nl

Vind je nieuwe baan

Openstaande vacatures: 270

Vacatures loodgieter

Techvisie: vacature loodgieter

Zoek jij een vacature voor vacature loodgieter? Dan heb jij tussen de vacatures van Techvisie heel snel de perfecte vacature voor loodgieter gevonden. Bij Techvisie vind je diverse vacatures voor loodgieter en verschillende andere functies binnen de bouw, techniek, infra en nog veel meer! Bekijk onze vacatures of neem contact met ons op als je vragen hebt. Techvisie staat voor je klaar!

Loodgieter bij Techvisie

Als Loodgieter ben je een ware vakspecialist in het onderhouden van sanitaire voorzieningen. Dat doe je grotendeels bij klanten op locatie. Als loodgieter ben je gericht op het onderhouden, aanleggen en repareren van bijvoorbeeld: waterleidingen, verwarmingsinstallaties, riolering en nog veel meer. Als loodgieter houd je je ook bezig met het maken van werktekeningen, het vergaren van productinformatie en het maken van een goed werkplan. Het installeren van cv-ketels en boilers kan ook tot je takenpakket behoren. Net als het snijden, verbinden en buigen van pijpleidingen.

Diverse projecten van Techvisie

Techvisie is een professioneel uitzendbureau sinds 1999 en heeft een breed netwerk, groot aantal certificaten en daarmee altijd een wel vacature in de aanbieding voor jou als loodgieter. Doordat wij strategisch door het hele land verspreid zitten, kunnen we altijd snel hulp en steun bieden, waar je ook bent. Zo zijn we dé hulp voor niet alleen Nederlandse professionals maar ook voor internationale uitzendkrachten. Als loodgieter via Techvisie sta je er dus nooit alleen voor. Welke vacature je dan ook aanspreekt.

Een vacature bij Techvisie | Voordelen

Wil jij snel werken als loodgieter? Reageer dan op een vacature van ons! De kans is groot dat je rap aan de slag kunt bij verschillende klanten waar jij jouw vaardigheden optimaal in kan zetten. Bij Techvisie ben je ook nog eens verzekerd van de volgende voordelen:

  • Een uitstekend salaris
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Vakantiedagen
  • Vakantiegeld
  • Veilig en goed onderdak (indien nodig)
  • Reiskostenvergoeding
Loodgieter bij Techvisie

Contact met Techvisie

Zoek dus gerust naar een vacature voor loodgieter in ons ruime aanbod. Techvisie heeft met zijn selectie aan vacatures vast en zeker de juiste baan in de bouwtechnische sector. Je bereikt ons telefonisch via 0570 – 676167 en via mail op info@techvisie.nl. Je bent natuurlijk ook van harte welkom om ons contactformulier in te vullen. We helpen je met alle plezier verder zodat jij straks snel veel klanten kunt bijstaan met het verhelpen van sanitaire problemen.

Copyright Techvisie B.V.