Vakkracht

Voor technische vacatures

Vakkracht voor technische vacatures

Techvisie helpt werkgevers en werkzoekenden op het gebied van technisch vacatures. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van echte vakmannen met de motivatie om een klus goed uit te voeren.

Vakkracht: Technische vakmensen met de juiste motivatie

Bent u opzoek naar technische vakmensen of bent u zelf een technische vakman? Techvisie is ervaren in het vinden van de juiste vakkrachten voor iedere klus. Al onze vakmensen zijn voorzien van de diploma’s die nodig zijn voor het uitvoeren van een klus. Naast de juiste diploma’s gaan wij alleen in zee met vakmensen die ook echt gemotiveerd zijn om klussen uit te voeren. Dagelijks houden wij de vinger aan de pols en nemen we contact met onze vakmannen op. Daarnaast informeren wij regelmatig bij onze klanten hoe het eraan toe gaat op de werkvloer.

Techvisie regelt alles voor uw vakmannen

Nationaliteit is bij ons niet belangrijk het gaat er vooral om dat er ook kwaliteit geleverd wordt. Onze vakmannen komen o.a. uit Polen, Duitsland en andere EU landen. Wij zorgen er altijd voor dat ze goed geschoold zijn en minstens Engels of Duits spreken op de werkvloer. Ze begrijpen zo duidelijk wat er op de werkvloer uitgelegd wordt en gaan direct met uw klus aan de slag. Uiteraard is er wel een complexe regelgeving rondom vakkracht uit EU landen. Techvisie regelt alle benodigde papieren en uiteraard een eerlijke betaling en huisvesting voor uw personeel.

Vakkracht voor een nieuwe klus

Heeft u tijdelijk personeel nodig of heeft u een extra vakkracht nodig voor een grote klus? Of bent u als vakkracht opzoek naar werk? Neem vandaag nog contact met ons op!

Voor werkzoekenden:

Voor werkgevers:

Techvisie: Betrouwbaar en betrokken

Techvisie is de specialist in het regelen van technisch personeel. Al meer dan vijftien jaar bemiddelen wij tussen de werkgever en echte vakmensen uit de bouw. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van betrouwbare Europese arbeidskrachten. Voor iedere klus kunnen wij extra personeel aanleveren uit de EU. Wij zorgen er altijd voor dat ons personeel beschikt over een uitmuntende motivatie en uiteraard de juiste diploma’s.

Techvisie zorgt ervoor dat alles goed geregeld is vanaf het eerste moment. Zo komen wij regelmatig langs op de bouw om te controleren of alles goed gaat. Daarnaast zorgen wij voor de juiste papieren en hoeft u nergens meer naar om te kijken.

De voordelen van Techvisie inschakelen voor technisch personeel

Al meer dan vijftien jaar regelt Techvisie technisch personeel uit de EU en helpen wij u graag verder bij uw volgende klus.

 

 • Begeleiding zowel voor- als tijdens een project
  Techvisie is betrokken tijdens het complete proces, zo nemen wij regelmatig contact met u op en komen wij langs tijdens de bouw.
 • Goede arbeidsomstandigheden en een eerlijke uitbetaling
  Techvisie zorgt persoonlijk voor goede arbeidsomstandigheden en een eerlijke uitbetaling.
 • Onze vakmensen spreken Engels of Duits
  Duidelijke communicatie is natuurlijk belangrijk en daarom spreken onze vakmensen minimaal Engels of Duits.
 • Hoge kwaliteit vakmensen
  Wij selecteren ons personeel op basis van hun kwaliteiten, diploma’s en motivatie. U haalt zo alleen echte vakmensen in huis.

Heeft u een vraag of opmerking? Wij helpen u graag verder.