•  nl

Joey – schilder bij Techvisie: “Ik ben heel tevreden!”

Dit is Joey en hij werkt inmiddels ruim een jaar als schilder bij Techvisie. We bezochten hem op zijn werkplek en vroegen aan hem hoe hij het werken bij Techvisie ervaart.

“In een baan vind ik het sociale contact heel belangrijk. Als schilder werk je heel zelfstandig, maar ik heb nog nooit het gevoel gehad dat ik er alleen voor stond. Door Techvisie werd er van alles voor mij geregeld huisvesting, vervoer, werkkleding, persoonlijke beschermingsmiddelen, zorgverzekering en nog veel meer. Edwin is mijn vaste contactpersoon en ik kan hem altijd bellen als ik vragen heb. Dat geeft een goed gevoel. Maar het zijn niet alleen de sociale aspecten die het werk leuk maken. Het is fijn dat ik elke dag datgene kan doen wat ik het liefst doe. Bovendien heerst er een goede sfeer op het werk. Ik ben er echt blij mee.”

Huisvesting

“De afstand tussen mijn huis en werk is wel een beetje ver. Maar eerlijk is eerlijk, dat komt ook een beetje door mezelf. Edwin stelde voor om huisvesting dichterbij mijn werk te zoeken, maar ik vind mijn huis waar ik nu woon heel erg leuk. Ik heb namelijk heel goed contact met mijn buren. Ik heb zelf besloten om hier te blijven en de reistijd neem ik dus voor lief. Dat is het me waard.”

“Ik ben heel tevreden met mijn werk. Alles is goed geregeld en ik hoop hier nog heel lang te mogen blijven werken!”

Wil je ook met Techvisie samenwerken?

Ben je op zoek naar gespecialiseerd personeel voor jouw project? Of ben je juist die technische vakman- of vrouw die wij zoeken? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder!

Copyright Techvisie B.V.