•  nl

Istvan & Ivàn – elektromonteurs bij Techvisie: “Doordeweeks kookt de eigenaresse voor ons en in het weekend koken wij voor haar.”

Dit zijn Istvan en Ivàn. Twee Hongaarse mannen in Nederland. Ze werken al zo’n twee jaar als elektromonteurs bij Techvisie. We bezochten ze op hun werkplek in Zutphen waar ze momenteel werken op een nieuwbouwproject. Door het Coronavisus zijn zij verplicht een mondkapje te dragen op de bouw. Benieuwd naar hun ervaringen? Lees gauw verder.

Wat ze het allerfijnst vinden is de heldere communicatie. Het is altijd duidelijk wanneer projecten starten, wanneer ze eindigen, hoe laat we ergens moeten zijn, etc. De communicatie tussen de mensen van kantoor, de bouw en de werknemers is gewoon heel duidelijk. “Ik heb nog nooit een miscommunicatie meegemaakt”, aldus Istvan.

Huisvesting

Techvisie regelt en betaalt voor haar medewerkers die uit het buitenland komen ook onderdak. Zo ook voor Istvan en Ivàn. Ze vertellen glimlachend: “De eigenaresse van het huis is een oudere dame. Op alle doordeweekse dagen kookt zij voor ons. Als we dus terugkomen van de bouw staat ze met het warme eten op ons te wachten en kunnen we gelijk aanschuiven. We eten altijd samen aan tafel. Dat zij voor ons kookt is echt hartstikke fijn en uniek. Daar zijn we heel dankbaar voor en daarom koken wij in het in het weekend voor haar!” Wat ze dan zoal koken? Van alles en soms ook typische Hongaarse maaltijden. Ze zijn blij met de situatie en dat kunnen we ons maar al te goed voorstellen.

Wil je ook met Techvisie samenwerken?

Ben je op zoek naar gespecialiseerd personeel voor jouw project? Of ben je juist die technische vakman- of vrouw die wij zoeken? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder!

Copyright Techvisie B.V.