•  nl

Sorin & Laurentiu – loodgieters bij Techvisie: “Wij kennen elkaar al van onze schooltijd, zijn beste vrienden en nu ook collega’s!”

Dit zijn Sorin en Laurentiu. Deze twee Roemeense mannen werken als loodgieter bij Techvisie. Sorin kwam een jaar geleden bij Techvisie werken. Toen hij eenmaal een duidelijk beeld had van het werk, raadde hij het werk ook aan bij Laurentiu. “Wij kennen elkaar al vanaf onze schooltijd, zijn beste vrienden en nu ook collega’s!” Benieuwd naar hun ervaringen? Lees gauw verder.

“Bij Techvisie is alles perfect geregeld. Ik weet dat het wat cheesy klinkt om dat te zeggen, maar ik vind het echt leuk”, vertelt Sorin. “Ik houd ervan om te werken en houd mezelf altijd bezig. Hoe meer ik werk, hoe gelukkiger ik ben!”

Heldere communicatie

Techvisie koppelt altijd haar technische vakmensen aan een accountmanager. Zo heb je altijd één vast aanspreekpunt. Edwin is de accountmanager van onder andere Sorin en Laurentiu. Sorin vertelt: “Ik vind het leuk om met Edwin te werken. Hij geeft mij het gevoel dat hij om zijn medewerkers geeft, hij checkt regelmatig hoe het met ons gaat en ik voel me daardoor ook heel gemotiveerd om hem te helpen als hij snel mensen nodig heeft.”

Motivatie en samenwerking

“Als een project eindigt, gaan we naar een nieuw project. Ik vind dat een positief punt, want het is iedere keer weer een nieuwe uitdaging en dat houdt me gemotiveerd!”, aldus Sorin. Sorin en Laurentiu geven aan heel tevreden te zijn en vinden het leuk dat ze samenwerken. Vroeger waren ze vrienden op school en nu werken ze samen als loodgieter bij Techvisie. Over hun huisvesting zijn ze het ook eens: “Onze huidige accommodatie is de beste tot nu toe. Super schoon en het is rustig gelegen. Een plek waar we echt goed kunnen uitrusten na een dag hard werken.”

Wil je ook met Techvisie samenwerken?

Ben je op zoek naar gespecialiseerd personeel voor jouw project? Of ben je juist die technische vakman- of vrouw die wij zoeken? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder!

Copyright Techvisie B.V.