Begeleiding van onze vakmensen

Begeleiding van onze vakmensen

Om de samenwerking zo soepel mogelijk te laten verlopen, steken wij veel tijd in de begeleiding van onze vakmensen. Hier leest u hoe we dit precies doen.

De eerste werkdag

De eerste werkdag is natuurlijk van groot belang. Daarom is er altijd een accountmanager aanwezig op de eerste werkdag van onze vakmensen. We zorgen voor een vlotte introductie van de vakman en geven antwoord op openstaande vragen. Uiteraard verzorgen wij voor de vakman de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen en het benodigde gereedschap. Dan hoeft u daar in ieder geval niet aan te denken!

Gedurende het project

Wij bellen niet alleen met u om te vragen hoe het gaat. Wij bellen ook geregeld met onze vakmensen zelf. Zo kunnen we makkelijk een vinger aan de pols houden. En dat scheelt uiteindelijk niet alleen veel zorgen maar ook tijd. Bij een wat langer lopend project komen we tussendoor ook nog eens kijken op de bouw. Zo kunnen we met eigen ogen zien waar onze vakmensen mee bezig zijn en horen we graag meer van u over de voortgang van het project.

We garanderen kwaliteit en veiligheid

Wij zijn lid van de NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddeling- en Uitzendbureaus), gecertificeerd volgens NEN-4400-1 en opgenomen in het register van de Stichting Normering Arbeid. Vanzelfsprekend hebben wij een VCU certificering en zijn wij door de Stichting Normering Flexwonen gecertificeerd voor huisvesting.

Vraag of opmerking? Wij helpen u graag verder!