Onze vakmensen

Wij hebben de beste
technische vakmensen

Bent u op zoek naar technische vakmensen met de juiste diploma’s én de juiste motivatie? Dan zit u bij Techvisie goed. Wij kunnen u direct aan de vakmensen helpen die u nodig heeft. En is de juiste vakman niet direct beschikbaar? Dan vinden wij die snel voor u in ons uitgebreide netwerk.

Wat kunt u van ons verwachten?

Gecertificeerde vakmensen met de juiste papieren

Het is voor alle partijen van belang dat onze vakmensen de juiste papieren hebben. Daarom beschikken onze vakmensen over alle diploma’s die ze nodig hebben voor het werk dat ze doen. Dat controleren wij uiteraard voor u. Ook beschikken zij over een BSN-nummer én VCA-certificering.

Internationale vakmensen die Engels of Duits spreken

Wij werken met vakmensen uit verschillende EU-landen. De nationaliteit is niet belangrijk voor ons. Goede vakmensen uit o.a. Duitsland en Polen mogen tegenwoordig namelijk onder dezelfde voorwaarden werken als die uit Nederland. Het is vanzelfsprekend wel belangrijk dat zij zich verstaanbaar kunnen maken. En dat ze begrijpen wat wordt uitgelegd. Daarom spreken ál onze vakmensen in ieder geval Engels of Duits. 

Regelgeving met betrekking tot buitenlandse vakmensen

Wij zijn tot in detail op de hoogte van de regelgeving met betrekking tot buitenlandse vakmensen. Wij zorgen voor goede arbeidsomstandigheden, eerlijke betaling en goede huisvesting. Dat werkt voor iedereen prettig. En ú hoeft zich geen zorgen te maken over ontevreden werknemers, risico’s op claims of aansprakelijkheidsstelling van de belastingdienst.

Heeft u een vraag of opmerking? Wij helpen u graag verder.