Onze vakmensen

Onze vakmensen

Bent u op zoek naar technische vakmensen met de juiste diploma’s én de juiste motivatie? Zoek dan niet verder, want wij hebben deze mensen voor u! En mochten wij de juiste vakman niet direct beschikbaar hebben, dan doen wij er natuurlijk alles aan om deze voor u te vinden.

Het volgende kunt u van ons verwachten: 

De juiste papieren

Het is voor alle partijen van groot belang dat onze vakmensen de juiste papieren hebben. Daarom hebben al onze vakmensen de benodigde diploma’s die voor het werk wat ze doen. Dit controleren wij uiteraard voor u. Ook beschikken zij over een BSN-nummer en zijn ze VCA-gecertificeerd.

Internationale vakmensen

Wij werken met vakmensen uit verschillende EU-landen. De nationaliteit is niet belangrijk voor ons. Vakmensen uit o.a. Duitsland en Polen mogen tegenwoordig namelijk onder dezelfde voorwaarden werken als die uit Nederland. Wat wel belangrijk is voor ons én voor u, is dat zij zich verstaanbaar kunnen maken en begrijpen wat wordt uitgelegd. Daarom spreken ál onze vakmensen in ieder geval Engels of Duits. Ook bieden wij een cursus Nederlands aan, indien daar behoefte aan is.

Regelgeving

Vanzelfsprekend zijn wij ook op de hoogte van de regelgeving met betrekking tot buitenlandse vakmensen. Wij zorgen voor goede arbeidsomstandigheden, eerlijke betaling en goede huisvesting. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over ontevreden werknemers of risico’s op claims of aansprakelijkheidsstelling van de belastingdienst.

Vraag of opmerking? Wij helpen u graag verder!