•  nl

Vestigingen

Vanuit onze 5 vestigingen bemiddelen wij in technisch personeel in de industrie, elektro- en installatietechniek, metaal, schilderwerken, bouw en afbouw. Zo is er ook een vestiging bij jou in de buurt en zijn we altijd dichtbij.

  • Amsterdam-Duivendrecht
  • Deventer
  • Sittard
  • Weert
  • Zevenaar

Maar, daar zijn we niet altijd te vinden. De accountmanagers dan. Zij zijn zelf ook echte bouwmensen. Je vindt hen vaker op de bouw dan achter hun bureau. Aanpakkers met een gezonde no-nonsense mentaliteit. Zij zijn altijd op de bouw aanwezig wanneer nieuwe vakmensen starten. We houden van korte lijntjes en persoonlijk contact. Loop je tegen zaken aan? Dan lossen we het op!

Techvisie Oost

Vanuit ons hoofdkantoor in Deventer stellen we onze vakmensen beschikbaar voor opdrachtgevers in het Noorden en Oosten van Nederland. Ons hoofdkantoor bestaat uit meerdere disciplines, zoals: accountmanagers, recruiters, huisvesting / facilitair, administratie, marketing & communicatie, P&O en managementteam.

Bezoekadres

Munsterstraat 1
7418 EV Deventer
Toon op de kaart

Techvisie Noord-Holland

Vanuit onze locatie in Amsterdam-Duivendrecht stellen we onze vakmensen beschikbaar voor opdrachtgevers in het Westen van Nederland. Wij zijn doorlopend op zoek naar loodgieters, schilders en elektromonteurs. We horen graag van je!

Bezoekadres

Joan Muyskenweg 140/5.1b
1114 AN Amsterdam-Duivendrecht
Toon op de kaart

Techvisie Limburg

Vanuit onze vestiging in Sittard bedienen we de markt in het Zuiden van Nederland. Wij zijn doorlopend op zoek naar nieuwe technische vakmensen in deze regio. Ben je op zoek naar een baan in de techniek? Neem contact met ons op!

Bezoekadres

Arendstraat 3B
6135 KT Sittard
Toon op de kaart

Techvisie Brabant-Zeeland

Vanuit onze vestiging in Weert matchen we technische vakmensen aan interessante opdrachtgevers in de regio Brabant en Zeeland. Wij zijn doorlopend op zoek naar vakmensen in deze regio. Ben je op zoek naar een baan in de bouw, metaal of elektro- en installatietechniek? Laat het ons weten!

Bezoekadres

Oude Graaf 9
6002 NL Weert
Toon op de kaart

Techvisie Gelderland

Vanuit onze vestiging in Zevenaar koppelen we technische vakmensen aan gave projecten in de regio Gelderland. Wij zijn doorlopend op zoek naar nieuwe technische vakmensen in deze regio. Ben je op zoek naar een baan in de elektro- en installatietechniek, metaal, schilderwerken, bouw of afbouw? Neem contact met ons op!

Bezoekadres

Hengelder 17
6902 PA Zevenaar
Toon op de kaart

Boost jezelf naar beter werk

Intercedente uitzendbureau

Copyright Techvisie B.V.