•  nl

Vind je nieuwe baan

Openstaande vacatures: 211

Voor studenten – stage lopen bij Techvisie

Stage lopen bij Techvisie

Wij vinden het voor studenten belangrijk dat zij de ruimte krijgen om te groeien. Gedurende het jaar bieden wij daarom verschillende stageplekken aan bij ons hoofdkantoor in Deventer. Verschillende studenten gingen je al voor. Heb je interesse in een stageplek bij Techvisie? Lees dan gauw verder.

Kom je stage lopen bij Techvisie?

Stage lopen bij Techvisie houdt in dat je veel gaat leren en ervaring gaat op doen in een informele werkomgeving. We bieden altijd de ruimte om een eigen project of onderzoek te doen. Je krijgt gegarandeerd goede stagebegeleiding en een passende stagevergoeding.

Heb je interesse in een stage bij Techvisie op het gebied van administratie, accountmanagement, facility management of marketing & communicatie? Mail je motivatie en CV t.a.v. Gerriëlle Hofmeijer naar ghofmeijer@techvisie.nl.

Stage-ervaring van Timo, Sven en Teun

Timo: “Door dat er genoeg te doen is en de leuke collega’s vliegt de tijd voorbij! “

Timo – stagiair financiële administratie: “In mijn stageperiode heb ik het enorm naar mijn zin gehad bij Techvisie, je leert elke dag weer wat nieuws. Het is er erg gezellig op de werkvloer en in de kantine. Ik heb me hier goed kunnen ontwikkelen en heb geleerd wat ik wou leren. Ik raad Techvisie zeker weten aan als stageplek! ’’

Sven – stagiair marketing & communicatie: “Ik ben blij dat ik bij Techvisie stage heb mogen lopen. Ik heb veel geleerd en aan uitdagende projecten gewerkt. Mijn collega’s en de fijne werksfeer hebben daar zeker bij geholpen. Techvisie is zeker een aanrader als je opzoek bent naar een mooie stage!”

Teun – stagiair accountmanagement: “Tijdens mijn stage bij Techvisie heb ik enorm genoten van de tijd die ik daar heb doorgebracht. Het is een geweldig bedrijf met fantastische mensen, die altijd bereid zijn om me te helpen wanneer ik vragen had of ergens tegenaan liep. Dankzij hen heb ik veel geleerd over accountmanagement en heb ik kunnen werken aan verschillende projecten, wat voor veel variatie zorgde in mijn dagelijkse werkzaamheden.”

Stage-ervaring van Miraç en Thies

Miraç: “Voor een gezellige en leuke werksfeer raad ik je zeker een Techvisie aan.’”

Miraç – stagiair financiële administratie: “Tijdens mijn stageperiode bij Techvisie heb ik mezelf meer kunnen ontwikkelen in de branche bedrijfsadministratie en kreeg ik alle hulp van de collega’s waar nodig was.’’

Thies – stagiair facilitair leidinggevende: “De afgelopen 4 maanden heb ik het erg naar mijn zin gehad bij Techvisie. Ik heb veel dingen geleerd van administratief werk tot aan gereedschap keuren. Ik vond de afwisseling tijdens mijn stageperiode ook erg leuk. Zo heb ik bijvoorbeeld wat ritjes gemaakt naar andere vestigingen en naar verschillende huizen. Ik kijk terug op een leerzame en leuke tijd met gezellige collega’s. Ik raad Techvisie zeker aan als stageplek!”

Stage-ervaring van Pim en Luuk

Pim: “Je leert hier erg veel en ik ben ook erg goed geworden in tafeltennis en poolen.”

Pim – stagiair financiële administratie: “Ik heb bij Techvisie een enorm leuke stageperiode gehad. Dat kwam niet alleen door alle nieuwe dingen die ik er geleerd heb, maar ook door de fantastische collega’s die altijd bereid waren om mij te helpen. Nu ik de stage heb afgerond durf ik te zeggen dat ik ben verbeterd op het gebied van bedrijfsadministratie.”

Luuk – stagiair marketing & communicatie: “In mijn tijd bij Techvisie heb ik altijd veel plezier gehad. Ik heb veel geleerd over content creatie, marketing, SEO en veel ruimte gekregen voor meerdere eigen projecten. Zeker een aanrader als de mogelijkheid er is!”

Stage-ervaring van Laurens, Quinten en Thom

Laurens: “Je leert hier zoveel en werkt samen met leuke mensen. Als je de kans krijgt om hier stage te lopen zou ik die zeker pakken.”

Laurens –  stagiair marketing & communicatie: “De stagebegeleiding was perfect! Ik werd geholpen en begeleid waar nodig, maar ik kreeg ook de ruimte om zelfstandig dingen aan te pakken en mee aan de slag te gaan. Top!”

Quinten – stagiair financiële administratie: “Het leukste aan de stage was de gezellige sfeer en leuke pauzes waarbij we gingen tafeltennissen en poolen.”

Thom – stagiair financiële administratie: “Iedereen stond open om je te helpen en dingen te leren.”

Lees hier het hele interview met Laurens, Quinten en Thom.

Stage lopen bij Techvisie - Laurens, Quinten en Thom

Stage-ervaring van Joren en Joyka

Joren: “De sfeer bij Techvisie is rustig, serieus en gezellig.”

Joren – stagiair financiële administratie: “De sfeer bij Techvisie is rustig, serieus en gezellig. Het was ook erg leuk dat we met wat collega’s een TikTok hebben gemaakt. Uiteraard op 1,5 meter afstand i.v.m. de Coronamaatregelen.”

Joyka – stagiaire financiële administratie: “Ik vond de begeleiding superfijn. Ik kreeg voldoende begeleiding, kon alles vragen en kreeg overal hulp bij als dat nodig was.”

Lees hier het hele interview met Joren en Joyka

Stage-ervaring van Esmee

Esmee: “Ondanks dat ik langere dagen maak dan op school, vliegen ze voorbij.”

Esmee – stagiaire finaciële administratie: “In het begin moest ik wel wennen aan de werktijden. Op school heb je een paar uur les en dan ga je weer naar huis, maar nu werk ik 40 uur in de week. Dat was even omschakelen. Ondanks dat ik langere dagen maak dan op school, vliegen ze voorbij. Het werk is afwisselend en de sfeer is goed. Tussen het werken door kun je ook in de kantine even tafeltennissen met een collega! Stage lopen bij Techvisie raad ik iedereen aan.”

Lees hier het hele interview met Esmee

Stage bij Techvisie

Copyright Techvisie B.V.