•  nl

Vind je nieuwe baan

Openstaande vacatures: 190

Voor studenten – stage lopen bij Techvisie

Stage lopen bij Techvisie

Wij vinden het voor studenten belangrijk dat zij de ruimte krijgen om te groeien. Gedurende het jaar bieden wij daarom verschillende stageplekken aan bij ons hoofdkantoor in Deventer. Verschillende studenten gingen je al voor. Heb je interesse in een stageplek bij Techvisie? Lees dan gauw verder.

Kom je stage lopen bij Techvisie?

Stage lopen bij Techvisie houdt in dat je veel gaat leren en ervaring gaat op doen in een informele werkomgeving. We bieden altijd de ruimte om een eeigen project of onderzoek te doen. Je krijgt gegarandeerd goede stagebegeleiding en een passende stagevergoeding.

Heb je interesse in een stage bij Techvisie op het gebied van administratie, accountmanagement, facility management of marketing & communicatie? Mail je motivatie en CV t.a.v. Gerriëlle Hofmeijer naar ghofmeijer@techvisie.nl.

Stage-ervaring van Laurens, Quinten en Thom

Laurens: “Je leert hier zoveel en werkt samen met leuke mensen. Als je de kans krijgt om hier stage te lopen zou ik die zeker pakken.”

Laurens –  stagiair marketing & communicatie: “De stagebegeleiding was perfect! Ik werd geholpen en begeleid waar nodig, maar ik kreeg ook de ruimte om zelfstandig dingen aan te pakken en mee aan de slag te gaan. Top!”

Quinten – stagiair financiële administratie: “Het leukste aan de stage was de gezellige sfeer en leuke pauzes waarbij we gingen tafeltennissen en poolen.”

Thom – stagiair financiële administratie: “Iedereen stond open om je te helpen en dingen te leren.”

Lees hier het hele interview met Laurens, Quinten en Thom.

Stage lopen bij Techvisie - Laurens, Quinten en Thom
Stage lopen bij Techvisie

Stage-ervaring van Joren en Joyka

Joren: “De sfeer bij Techvisie is rustig, serieus en gezellig.”

Joren – stagiair financiële administratie: “De sfeer bij Techvisie is rustig, serieus en gezellig. Het was ook erg leuk dat we met wat collega’s een TikTok hebben gemaakt. Uiteraard op 1,5 meter afstand i.v.m. de Coronamaatregelen.”

Joyka – stagiaire financiële administratie: “Ik vond de begeleiding superfijn. Ik kreeg voldoende begeleiding, kon alles vragen en kreeg overal hulp bij als dat nodig was.”

Lees hier het hele interview met Joren en Joyka

Stage-ervaring van Esmee

Esmee: “Ondanks dat ik langere dagen maak dan op school, vliegen ze voorbij.”

Esmee – stagiaire finaciële administratie: “In het begin moest ik wel wennen aan de werktijden. Op school heb je een paar uur les en dan ga je weer naar huis, maar nu werk ik 40 uur in de week. Dat was even omschakelen. Ondanks dat ik langere dagen maak dan op school, vliegen ze voorbij. Het werk is afwisselend en de sfeer is goed. Tussen het werken door kun je ook in de kantine even tafeltennissen met een collega! Stage lopen bij Techvisie raad ik iedereen aan.”

Lees hier het hele interview met Esmee

Stage bij Techvisie

Copyright Techvisie B.V.