•  nl

Werf een nieuwe collega en scoor een bonus van € 200,-

Wil je snel geld verdienen vanuit je luie stoel? Dat kan! Als werknemer van Techvisie hoef je maar 1 ding te doen: tip een vriend, familielid of goede kennis om te solliciteren bij Techvisie. Wordt diegene aangenomen? Dan ontvang jij een bonus! Zo gemakkelijk was geld verdienen nog nooit.

Hoe werkt het?

  • Tip een vriend, familielid of goede kennis op de vacatures van Techvisie.nl
  • Hij/zij moet jouw naam vermelden op het online sollicitatieformulier.
  • Wordt diegene aangenomen? Dan wordt het interessant voor jou: na de eerste gewerkte maand ontvang jij € 100,- en na de tweede gewerkte maand ontvang je nog eens € 100,-.

In totaal ontvang je dus € 200,- als je een nieuwe collega aan Techvisie verbindt. Dat is snel en makkelijk geld verdienen!

Voorwaarden

  • Deze actie is alleen geldig voor nieuwe kandidaten of kandidaten die minstens een half jaar niet voor Techvisie hebben gewerkt.
  • Je kunt ongelimiteerd kandidaten werven.

Tip

We helpen je een handje. Kopieer onderstaande tekst en stuur dit naar een bekende van jou die op zoek is naar een nieuwe baan!

Hoi (naam),
Ik werk bij Techvisie en ze zoeken extra vakmensen. Ik moest gelijk aan jou denken. Kijk maar of er een interessante vacature voor je tussen zit. Als je solliciteert, wil je dan mijn naam vermelden op het online sollicitatieformulier? Ik ontvang dan een bonus van € 200,- als jij wordt aangenomen!

Bekijk alle vacatures: https://www.techvisie.nl/vacatures/

Succes!

Copyright Techvisie B.V.