•  nl

Werken als loodgieter bij Techvisie

Als loodgieter doe je natuurlijk niets liever dan het aanleggen van sanitaire voorzieningen, waterleidingen en verwarmingsinstallaties. Een loodgieter is onmisbaar bij de bouw en het onderhoud van huizen, hotels, ziekenhuizen en andere gebouwen. Wij zijn daarom doorlopend op zoek zijn naar goede loodgieters. Wil je als loodgieter aan de slag bij Techvisie? Bekijk gelijk onze vacatures of lees eerst deze blog.

Werken als loodgieter: wat doe je dan eigenlijk?

Het loodgietersberoep is zeer breed en hou je je als loodgieter bezig met verschillende taken. Kort samengevat bestaat het werk van een loodgieter uit het repareren en aan -en verleggen van leidingen. Daarnaast behoort het oplossen en onderhouden hiervan ook tot de werkzaamheden van een loodgieter. De werkzaamheden kunnen worden onderverdeeld in reparatie-, onderhouds-, en installatiewerkzaamheden.

Waarom je wilt werken als loodgieter bij Techvisie

Techvisie is een landelijk werkend uitzendbureau. Met vijf vestigingen verspreid over heel Nederland proberen wij er altijd voor te zorgen dat jij als loodgieter dichtbij huis aan de slag kan. Is een project klaar? Dan plaatsen we je door naar een nieuw project. Daarnaast zijn er nog meer voordelen om als loodgieter bij Techvisie aan de slag te gaan. Bekijk de arbeidsvoorwaarden maar eens:

  • Een marktconform salaris.
  • Doorgroeimogelijkheden.
  • Kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.
  • Pensioenregeling.
  • Aanbrengbonus.
  • Een vast aanspreekpunt.
  • Een baan voor een langere periode.

Werken als loodgieter: wat moet je kunnen?

Allereerst vinden we het belangrijk dat je een Mbo-diploma loodgieter/cv-monteur hebt afgerond. Verder is een probleemoplossend vermogen een goede eigenschap voor een loodgieter. Problemen buig jij om in oplossingen. Je houdt van afwisseling, want is het ene project bijna klaar? Dan kijk jij alweer uit naar het volgende project. Veilig werken vinden we heel belangrijk. Al onze vakmensen beschikken daarom over hun VCA-diploma. Heb je deze nog niet? Geen zorgen. Je kunt ook via ons je VCA-diploma halen. Verder is het handig dat je als loodgieter een rijbewijs hebt. Zo rijd je gemakkelijk van het ene project naar het andere project.

Voor elke vakkracht een vast aanspreekt

Elke vakkracht, ook jij als loodgieter, krijgt een vast aanspreekpunt vanuit Techvisie. Het vaste aanspreekpunt is jouw accountmanager. Dit betekent dat er korte lijntjes zijn, zodat we snel kunnen schakelen. Jouw accountmanager is aanwezig op de bouw als je start. Ook gedurende het project heeft de accountmanager geregeld contact met zowel de opdrachtgever als met jou. Zo zorgen we ervoor dat we op ge hoogte zijn van wat er speelt en kunnen we snel schakelen.

Ontvang een aanbrengbonus als jouw vrienden ook komen werken als loodgieter

Als je bij ons aan de slag gaat ontvang je een marktconform salaris. Maar er is meer geld te verdienen. Ken jij nou nog een goede loodgieter (of elektricien, schilder etc.? Als jij een collega werft, ontvang jij een aanbrengbonus à € 200,-. Je kunt ongelimiteerd collega’s werven. Dus dat kan oplopen tot een leuk extraatje. Wil je hier meer over weten? Lees dan hier de voorwaarden.

Loodgieters aan het woord

Bij Techvisie werken zowel nationale als internationale vakmensen die Nederlands, Engels of Duits spreken. Nationaliteit vinden wij niet belangrijk, ambitie en kwaliteit wel! Ook vinden we het belangrijk dat je plezier hebt in wat je doet en we horen graag hoe je het werken bij Techvisie ervaart. Ben je benieuwd naar een aantal verhalen van collega loodgieters? Klik op onderstaande verhalen om het te lezen:

Over Techvisie

Techvisie stelt al ruim 20 jaar vakmensen beschikbaar voor de Nederlandse en Duitse markt. Vanuit 5 vestigingen laten we niet alleen zien wat wij doen, maar ook hoe en waarom. We zijn een grote speler in de uitzendbranche op het gebied van bouw en techniek voor zowel buitenlands als Nederlands personeel. Dat vertelt veel over onze mentaliteit. Wij zijn trots op het bedrijf, leggen de lat hoog en behouden een eigen karakter en eigen identiteit in de markt. Dat klanten dat waarderen blijkt uit ons succes. Een uitstekende positie om verder te groeien en om onze klanten en uitzendkrachten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Bij onze organisatie draait het om vakmensen die moeten presteren. Dat onderschrijft het belang van opleiding, een gestructureerde organisatie en veiligheid. Vanzelfsprekend hebben wij daarom alle belangrijke certificeringen en keurmerken in huis.

Kom je werken als loodgieter bij Techvisie?

We zijn benieuwd naar jou, naar jouw ervaring, kwaliteit en ambitie. Neem contact met ons op. We helpen je graag verder in jouw loopbaan als loodgieter!

Bekijk alle vacatures in de installatietechniek

Copyright Techvisie B.V.