•  nl

Werken bij Techvisie

Ben je benieuwd hoe het is om te werken bij Techvisie?

Werken bij Techvisie betekent werken bij een technisch uitzendbureau. Wij hebben volop werk voor loodgieters, elektromonteurs, schilders en lassers. Maar ook voor werkvoorbereiders, constructiebankwerkers, paneelbouwers en nog veel meer.  Ons hoofdkantoor is gevestigd in Deventer en vanuit onze 5 vestigingen bedienen we de Nederlandse markt. Er is altijd een interessante klus beschikbaar. Bekijk alle vacatures.

Als flexibele medewerker word je ingezet bij verschillende projecten die van tijdelijke aard zijn. Voor onze vakmensen hanteren wij de NBBU-CAO en daarmee ook het fasesysteem van de NBBU. Hoe dit fasesysteem precies in elkaar zit kun je vinden op de pagina downloads.

Contract voor bepaalde tijd

Wanneer je al een tijdje voor ons werkt en dit bevalt beide partijen erg goed, bestaat de mogelijkheid dat je een contract voor bepaalde tijd krijgt. Als vanzelfsprekend met alle daarbij behorende voordelen.

Arbeidsvoorwaarden

Werken bij Techvisie betekent – naast een goed salaris – ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo bouw je als uitzendkracht vakantiegeld en vakantiedagen op en worden feestdagen gewoon doorbetaald. Daarnaast zorgen wij wanneer dit nodig is voor goed, veilig én gratis onderdak of je krijgt een vergoeding voor jouw reiskosten.

Gereedschap en kleding

Als vakman beschik je zelf over handgereedschap, werkkleding en veiligheidsschoenen. Wanneer de klant dit niet aanreikt is het mogelijk om ‘groter’ gereedschap (boormachine, accuboormachine, kabelhaspel, bouwlamp) in bruikleen te krijgen van ons. Als vanzelfsprekend is dit professioneel gereedschap dat elk jaar wordt gekeurd.

Plamen Nikolov - loodgieter-cv-monteur (Bulgarije)

Scholing en opleiding

We vinden het belangrijk om onze vakmensen te helpen aan de juiste diploma’s. Niet alleen omdat de klant dit vraagt, maar ook voor jouw eigen ontwikkeling. Je kunt via ons onder andere je VCA en NEN3140 diploma halen. Maar ook een hoogwerkerscertificaat is mogelijk. Bespreek de mogelijkheden met onze recruiters. Zij vertellen je er graag meer over.

Vakman aan het woord: werken bij Techvisie

Dit is Plamen en hij werkt als loodgieter/cv-monteur bij Techvisie. We zijn benieuwd hoe hij het werken bij Techvisie ervaart en gingen daarom met hem in gesprek. Nieuwsgierig naar zijn verhaal? Lees dan gauw verder.

Lees het interview

Copyright Techvisie B.V.