•  nl

Werken bij Techvisie

Wil jij ook de T-factor?

Ben je benieuwd hoe het is om te werken bij Techvisie? Daar vertellen we je graag meer over. Techvisie is een technisch uitzendbureau. Dat betekent dat wij vooral loodgieters, elektromonteurs en schilders plaatsen bij opdrachtgevers. Maar ook plaatsen we werkvoorbereiders, constructiebankwerkers, paneelbouwers en nog veel meer. Er is altijd een interessante klus en zo ben je altijd verzekerd van uitdagend werk. 

Als flexibele medewerker word je ingezet bij verschillende projecten die van tijdelijke aard zijn. Voor onze vakmensen hanteren wij de NBBU-CAO en daarmee ook het fasesysteem van de NBBU. Hoe dit fasesysteem precies in elkaar zit kun je vinden op de pagina downloads.

Contract voor bepaalde tijd

Wanneer je al een tijdje voor ons werkt en dit bevalt beide partijen erg goed, bestaat de mogelijkheid dat je een contract voor bepaalde tijd krijgt. Als vanzelfsprekend met alle daarbij behorende voordelen.

Arbeidsvoorwaarden

Naast een goed salaris hanteren wij ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo bouw je als uitzendkracht vakantiegeld en vakantiedagen op en worden feestdagen gewoon doorbetaald. Daarnaast zorgen wij wanneer dit nodig is voor goed, gratis onderdak of je krijgt een vergoeding voor jouw reiskosten.

Gereedschap en kleding

Als vakman beschik je zelf over handgereedschap, werkkleding en veiligheidsschoenen. Wanneer de klant dit niet aanreikt is het mogelijk om ‘groter’ gereedschap (boormachine, accuboormachine, kabelhaspel, bouwlamp) in bruikleen te krijgen van ons. Als vanzelfsprekend is dit professioneel gereedschap dat elk jaar wordt gekeurd.

Scholing en opleiding

We vinden het belangrijk om onze vakmensen te helpen aan de juiste diploma’s. Niet alleen omdat de klant dit vraagt, maar ook voor jouw eigen ontwikkeling. Je kunt via ons onder andere je VCA en NEN3140 diploma halen. Maar ook een hoogwerkerscertificaat is mogelijk. Bespreek de mogelijkheden met onze recruiters. Zij vertellen je er graag meer over.

Zin om aan de slag te gaan? Kom werken bij Techvisie!

Bekijk de openstaande vacatures

Copyright Techvisie B.V.