•  nl

Wij zoeken huisvesting

Techvisie groeit en daar zijn wij trots op. We hebben een record aantal uitzendkrachten aan het werk. Naast Nederlands personeel heeft Techvisie ook Duits, Pools, Hongaars en Roemeens personeel aan het werk. Ons buitenlands personeel moet tijdens de werkperiode ondergebracht worden in accommodaties. Door toenemende buitenlandse arbeiders op de Nederlandse arbeidsmarkt merken wij, maar ook de rest van de uitzendbranche, dat het vinden van de juiste accommodaties steeds lastiger wordt.

“Het Expertisecentrum Flexwonen heeft afgelopen periode onderzoek gedaan naar oorzaken en gevolgen van de toegenomen huisvestingsbehoefte van EU-arbeidsmigranten en luidt de noodklok”, aldus de NBBU. Er zijn verschillende oorzaken voor de toegenomen huisvestingsproblemen. Het artikel van de NBBU licht de oorzaken en gevolgen toe.

Door het toenemende probleem zijn wij daarom ook op zoek naar leegstaande panden, maar ook naar (vakantie)parken die graag met ons samen willen werken. Bent u of kent u iemand die ons kan voorzien van huisvesting voor onze medewerkers? Neem contact met ons op via huisvesting@techvisie.nl.

Copyright Techvisie B.V.