Een zorgverzekering die op uw lijf geschreven is

29 november 2017 10.13:

Een zorgverzekering die op uw lijf geschreven is

Uit onderzoek van Autoriteit Consument en Markt blijkt dat 57% van de verzekerden uit tevredenheid bij de huidige verzekeraar blijft. En een kwart geeft aan geen verschil te zien tussen zorgverzekeraars. Vindt u het ook lastig om een zorgverzekering te kiezen die het beste bij u past? Of heeft u al tien jaar niet naar uw zorgverzekering omgekeken? Maak dan gebruik van de collectieve zorgverzekering via Techvisie. In samenwerking met verzekeringsadviseur SUCSEZ heeft Techvisie afspraken gemaakt met CZ.

Voordelen collectieve zorgverzekering

  • Persoonlijk en passend advies
  • Gemakkelijk en snel online of telefonisch vergelijken en afsluiten
  • 24/7 telefonisch bereikbare helpdesk met specialisten voor vragen en advies
  • Wachtlijstbemiddeling en begeleiding bij nota’s en declaraties
  • Kosteloze verhaalservice na een ongeluk
  • Scherpe premie en uitgebreide dekkingen

Staar u niet blind op de besparing

Neem de tijd voor een goede vergelijking. De adviseurs en de vergelijkingsmodule van SUCSEZ kunnen u hierbij helpen. Dit levert u naast een dekking die optimaal afgestemd is op uw wensen en zorgbehoeften, mogelijk ook een besparing op.

Zelf online uw zorgverzekering vergelijken én afsluiten

Op info.sucsez.nl/techvisie vergelijkt u eenvoudig uw huidige zorgverzekering met de zorgverzekeraar waar Techvisie afspraken mee heeft gemaakt. U kunt tevens een premie- en voorwaardenvergelijking maken en zo direct zien welke zorgverzekering het beste bij u past. Bent u al verzekerd bij CZ? Regel dan direct uw overstap naar de collectieve zorgverzekering via Techvisie. Dit voordeel ontvangt u vaak al in de eerstvolgende maand na aanmelding.

Klik hier om zelf te vergelijken.

Wachtlijstbemiddeling of vragen over uw zorgverzekering?

Bel voor vragen met een adviseur van SUCSEZ via 0182 – 30 44 88. De specialisten helpen u graag bij het aanvragen van de korting op uw zorgverzekering. Maar ook voor wachtlijstbemiddeling of voor vragen over declaraties kunt u bij hen terecht. Dat kan ook per mail via zorg@sucsez.nl.

Terug naar Nieuws